Direct naar de content
icon search white
14 december 2016 - Nieuws

Interview met Shailes Balgobind

Ik ben Shailes Balgobind, werkzaam sinds oktober 2015 bij PinkRoccade. Het afgelopen jaar ben ik regelmatig in het diepe gegooid en heb ik veel mogen leren op het gebied van het sociale domein. Hierbij heb ik een hoop nieuwe collega’s bij de gemeenten leren kennen. Na vanuit verschillende invalshoeken wat geleerd te hebben van het vak, bekleed ik sinds 1 november 2016 de rol van Technisch Consultant binnen Samenlevingszaken.

Persoonlijk

Vanuit de studieboeken ben ik vorig jaar vrijwel direct aan de slag gegaan bij PinkRoccade. Na mijn studies bouwkunde en strategic management besloot ik toch een ommekeer te maken en mijn interesse in de ICT te gaan volgen.

Ik ben geboren in Roosendaal en vrijwel mijn hele leven al woonachtig in Breda. Sinds 5 maanden ben ik samen met mijn vrouw in blijde verwachting van een kleine meid. In mijn vrije tijd kijk ik films/series, bevind ik mij in de sportschool en als het even kan ga ik graag op reis.

Werk

Ruim een jaar geleden kwam ik binnen als Young Professional en was ik vooral bezig met het proberen te begrijpen wat er nou allemaal gaande is in die dynamische wereld van Samenlevingzaken. Als starter moest het kwartje ook even vallen om die legio afkortingen zoals, CSAM, W&I, IOAW, GPK etc. eigen te maken. Maar inmiddels is het allemaal duidelijk en weet ik dat we in die wereld van Samenlevingszaken ontzettend belangrijk werk doen. Sinds 1 november draag ik hier ook mijn steentje aan bij als Technisch Consultant.

In deze rol houd ik me vooral bezig met het leggen van koppelingen, uitvoeren van installaties en het bijhouden van nieuwe technische ontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat de software up-to-date blijft en communicatie tussen applicaties alleen maar makkelijker gaat. Ik kijk ernaar uit om weer een hoop nieuwe ervaringen op te doen in deze functie en nog meer leuke collega’s te gaan ontmoeten bij de gemeente!

Shailes Balgobind
Technisch Consultant Samenlevingszaken

Deel via: