Direct naar de content
icon search white
17 september 2018 - Nieuws

Interview met Ronald van Dokkum, Customer Success Manager

“Van leverancier binnen het sociaal domein naar partnership voor het sociaal domein.” Dat is het streven van Ronald van Dokkum, Customer Success Manager bij PinkRoccade Samenlevingszaken. Zoals mijn quote al aangeeft, is het mijn doel om partnership met onze klanten te creëren. Alleen dan kom je samen verder.

Hoe kwam je bij ons terecht?

"Na 13 jaar in de credit managementwereld, besloot ik eind vorig jaar dat ik iets anders wilde doen. Vanuit mijn interesse in IT in combinatie met mijn commerciële ervaring kwam ik al snel (mede door oud-collega’s) bij PinkRoccade Samenlevingszaken terecht. Een bedrijf met oog voor de maatschappij. Op basis daarvan ontwikkelen ze met én voor klanten fantastische en innovatieve producten. Die cultuur past mij als gegoten en daarom was een handtekening snel gezet."

Toen werd ‘ze’ al snel ‘we’.

"Als Customer Success Manager zorg ik ervoor dat onze processen nog meer klantgericht worden. Ook dat we oplossingen aanbieden die echt waarde voor onze klanten toevoegen. Zoals mijn quote al aangeeft, is het mijn doel om partnership met onze klanten te creëren. Alleen dan kom je samen verder. De traditionele wijze van opdrachtgever en leverancier is wat mij betreft verleden tijd."

Wie is Ronald?

"Een Brabander in hart en nieren… Dit betekent in mijn geval sportief. Ik ga vaak met mijn mountainbike de Brabantse bossen in. Maar ik ben ook echt bourgondisch! Veel restaurants en kroegen zijn mij niet onbekend. Mede door mijn passie voor goede wijnen. Ik krijg energie van hard werken maar ik vind de balans met het thuisfront ook erg belangrijk." 
Deel via: