Direct naar de content
icon search white
19 juli 2016 - Nieuws

Interview met Erleyne Brookman, Managing Director

Een nieuwe rol vraagt om een hernieuwde kennismaking! Voor wie mij nog niet kent: mijn naam is Erleyne Brookman. 34 jaar geleden ben ik geboren in Utrecht. Na heel wat omzwervingen woon ik al weer even in Zundert. De afgelopen twee jaar heb ik als manager van het team sales en marketing Samenlevingszaken een groot deel van onze klanten al mogen ontmoeten. Per 1 juli ben ik verantwoordelijk voor de business unit Samenlevingszaken als Managing Director.

Al tijdens mijn studie Geschiedenis ben ik gestart als beleidsmedewerker bij een gemeente in het sociaal domein. Dat was het begin van een passie die mij sindsdien niet meer heeft losgelaten. Ik heb bij diverse gemeenten en samenwerkingsverbanden ervaring opgedaan in de volle breedte van dit vakgebied, van muziekonderwijs tot maatschappelijk vastgoed en van subsidiebeleid tot de sociale werkvoorziening. Met deze ervaring op zak heb ik ruim drie jaar geleden de overstap gemaakt naar PinkRoccade Local Government, waar ik mij constant richt op het verbeteren van de afstemming tussen de wensen van gebruikers en de mogelijkheden die de techniek biedt. Een belangrijke focus daarbij is de veranderende rol van de burger. En de wijze waarop gemeenten daarop nu al kunnen inspelen.

Gemeenten hebben een enorme impact op de lokale samenleving door de wijze waarop zij invulling geven aan hun taken in het sociaal domein. Deze impact is alleen maar groter geworden door de decentralisaties en de toenemende vraag om burgers meer regie te geven. Ik kijk met bewondering naar de manier waarop gemeenten en maatschappelijke organisaties vorm geven aan hun nieuwe rol. De veranderingen vragen van ons als softwareleverancier net zo veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen als van uw organisatie. Ik vind het bijzonder dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. De komende jaren zullen wij ons blijven richten op het leveren van betrouwbare systemen die voldoende ruimte en flexibiliteit bieden om innovatie en de veranderende werkprocessen in uw organisatie te ondersteunen. Ik kijk er naar uit om met u in gesprek te gaan over wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

Deel via: