Direct naar de content
icon search white
15 november 2016 - Nieuws

Interview met Erik Soudant

Mijn naam is Erik Soudant en voor een groot aantal van jullie ben ik zeker geen nieuw gezicht aangezien ik sinds 1 maart 2000 werkzaam ben bij PinkRoccade. In die periode heb ik heel wat rollen vervuld en heel wat organisatieveranderingen meegemaakt. In combinatie met het zeer dynamische beleidsterrein Samenlevingszaken is mijn werkomgeving zeer uitdagend te noemen.

Persoonlijk

Ik ben geboren in Geleen en heb tot mijn 18e in Zuid-Limburg gewoond. Ik ben toen “geëmigreerd” naar Tilburg om daar mijn rechten studie te volgen en succesvol af te ronden. Daarna ben ik ca. 5 jaar bij de gemeente Tilburg werkzaam geweest. In 2000 ben ik aan de slag gegaan bij PinkRoccade.

Ik ben na mijn studietijd blijven hangen in Tilburg ben getrouwd en heb 2 dochters van 8 en 11.

Buiten werk luister ik graag muziek, kijk graag een film/serie en volg de Formule 1 intensief (helaas niet als bestuurder…..).

Werk

Zoals gezegd, ben ik in maart 2000 begonnen bij PinkRoccade en ben in de periode tot heden in diverse rollen actief geweest. Denk aan de rol van Tester, Ontwerper, applicatiebeheerder, technisch consultant. In de periode vanaf 2011 ben ik me steeds meer gaan toeleggen op de technische implementatie van onze applicatie (CiVision Samenlevingszaken) en het inrichten van de diverse koppelingen die onze applicaties (zowel CiVision Samenlevingszaken als iSamenleving) hebben met MakelaarSuite.

Vanaf 1 november ben ik overgestapt van de afdeling Services naar de afdeling Development. Dit had te maken met enerzijds het vertrek van Joke Lokker en anderzijds met een al langer aanwezige ambitie van mij om me meer toe te leggen op applicatiebeheer. Kortom, 1+1 =2. Waar ik me met name mee bezig houd en ga houden is het verzorgen van de uitleveringen van CiVision Samenlevingszaken, het beheer van ons interne applicatielandschap (incl. koppelingen), testen, 3e lijns servicedesk etc…

Ondanks het feit dat ik al wat langer werk bij PinkRoccade heb ik “never a dull moment” gekend.

Deel via: