Direct naar de content
icon search white
28 april 2016 - Nieuws

Interview met Colin Broers, accountmanager

Mijn naam is Colin Broers, 25 jaar, geboren op Curaçao en woonachtig in het centrum van Utrecht. Sinds april 2016 werkzaam als Accountmanager Publiekszaken en vanuit die rol verantwoordelijk voor West-Nederland. Ik ben ervan overtuigd 90% van mijn persoonlijke doelstellingen te behalen – maar ga altijd voor de 100%!

Colin-Broers-2.jpgPersoonlijk

Dat die 90% voor u vreemd klinkt kan ik me voorstellen, maar dat is iets wat ik heb geleerd vanuit mijn passie voor voetbal. Zelf speel ik sinds 2010 in de top van de amateurs en ook daar – evenals bij de “echte profs” – zijn er ieder jaar weer veel transfers. Hierdoor word ik ieder jaar weer geprikkeld mezelf te verbeteren, te bewijzen en heb ik om te gaan met variabelen waarop ik geen invloed heb (blessures, scheidsrechters, trainers). Vanuit dat oogpunt heb ik geleerd energie te stoppen in onderwerpen waar je wél invloed op hebt en los te laten waar je niets aan kunt doen. En dat geeft een goed gevoel!

Ik hou van de stad Utrecht en probeer ieder jaar een mooie reis te maken. Ieder jaar is het weer een feest om te mogen onderzoeken welke mooie gebieden er in de wereld zijn. En als ik dan toch een persoonlijke voorkeur mag uitspreken, zet ik volledig in op Cuba! Laten we hopen dat de Amerikanen daar niet te snel integreren en de authenticiteit blijft!

Zakelijk

Na mijn studie in Amsterdam ben ik in mei 2013 gaan werken voor GOconnectIT, een softwarebedrijf met een focus op aannemers en netbeheerders in Nederland. Hierin heb ik mij gespecialiseerd in Sales en Online Marketing en vanuit deze rol steeds meer feeling met de IT-wereld verkregen.

Daar heb ik een fantastische tijd gehad en kreeg ondanks dat de behoefte een nieuwe omgeving, een nieuwe organisatie te leren kennen. De kernwaarden waar PinkRoccade Local Government voor staat spraken mij enorm aan. Inmiddels heeft mijn eerste maand dat gevoel bevestigd; het is onwijs leuk en vooral ook heel intens!

Vanuit mijn rol als Accountmanager Publiekszaken ben ik verantwoordelijk voor West-Nederland en zal ik mij focussen op de diensten die bij ons worden ontwikkeld, en dan met name iBurgerzaken.

Ik heb onwijs veel zin in deze uitdaging en hoop komende periode met velen van jullie kennis te maken!

U kunt contact met mij opnemen via de volgende gegevens en ik hoop snel kennis te maken! Wellicht is dat wel komende week op het NVVB congres?

Deel via: