Direct naar de content
icon search white
15 januari 2018 - Nieuws

Interview Errol van der Werf

Mijn naam is Errol van der Werf. Ik ben 21 jaar en werk sinds 1 oktober 2017 bij PinkRoccade Local Government. Als ontwikkelaar versterk ik het team van iParticipatie van de afdeling Samenlevingszaken. Ik richt mij hier voornamelijk op de website ontwikkeling van de applicatie.

Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch maar ik woon al mijn hele leven in Vlijmen. Afgelopen jaar haalde ik mijn bachelor in de richting Communicatie en Multimedia Design aan Avans Hogeschool. Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg geïnteresseerd in het maken van websites en applicaties, wat uiteindelijk mijn studiekeuze mee heeft bepaald. Na mijn studie was ik eigenlijk niet van plan om direct fulltime te gaan werken. Ik wilde graag een jaar de tijd nemen om te bedenken wat ik nu eigenlijk ging doen. Echter hield ik dit nog geen maand vol en besloot toen om te gaan solliciteren. Voordat ik het wist had ik een super mooi aanbod van PinkRoccade Local Government te pakken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend gezellig om dingen te doen met vrienden. Bijvoorbeeld een weekendje weg, een avondje stappen of gewoon lekker bankhangen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ik niet blijf stilstaan als persoon. Daarom maak ik ook veel tijd vrij om bij te scholen in waar mijn passie ligt: programmeren.

De toekomst

Ik ben nu ondertussen al ruim 3 maanden aan het werk bij PinkRoccade Local Government in de business unit Samenlevingszaken. Een hele nieuwe uitdaging voor mij en tot nu toe heb ik het enorm naar mijn zin! Ik ben benieuwd welke uitdagingen ik ga tegenkomen in de komende periode en hoe ik mijn kwaliteiten en kennis hierbij kan gaan gebruiken. Ik heb er zin in!

Deel via: