Direct naar de content
icon search white
28 juli 2016 - Nieuws

Een nieuwe periode, een nieuwe functie

Kort geleden heb ik Abraham gezien. Een nieuwe fase in je leven. Wat is er dan mooier dat deze fase in je leven gecombineerd wordt met een nieuwe functie. Die functie is voor mij Product Manager bij de businessunit Ruimte & Omgeving. Vanaf 1 juli 2016 vervul ik deze functie.

Even voorstellen: ik ben Berry van den Bosch, getrouwd, twee kinderen. Al heel wat jaren ben ik werkzaam bij PinkRoccade Local Government en haar rechtsvoorgangers. Ooit begonnen bij de businessunit Waterleidingbedrijven in de rol van consultant. Vervolgens in de functie van projectmanager werkzaam geweest bij de businessunit Waterschappen. Sinds 2009 ben ik werkzaam op de gemeentemarkt. Eerst in de functie van projectmanager. In deze functie ben ik betrokken geweest bij de eerste implementaties van CiVision Makelaar en van CiVision Adressen en Gebouwen. Een mooie en vooral leerzame tijd. Vervolgens een aantal jaren werkzaam geweest als servicemanager bij Remote Beheer. De laatste jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met implementaties van CiVision Belastingen bij nieuwe klanten (o.a. Hoogezand-Sappemeer, Leek en Zuidhorn) en het samenvoegen van een aantal gemeenten bij Belastingkantoren (o.a. Sabewa, Bollenstreek en Munitax).

En nu dus tijd voor een nieuwe functie, Product Manager bij de businessunit Ruimte & Omgeving. De verantwoordelijkheid over de producten en diensten van onze businessunit. Een functie om trots om te zijn. Jarenlang bedient de businessunit de markt met stabiele producten in een dynamische omgeving. Vooral de aansluitingen op de diverse landelijke voorzieningen zijn en blijven een uitdaging voor de businessunit. Een businessunit die met nieuwe innovatieve producten aan de weg timmert. Denk aan iObjecten! Met het iObjecten platform wil de businessunit zich verder ontwikkelen, niet alleen voor objectregistratie maar ook voor processen op het gebied van Belastingen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een innovatieve manier voor het ondersteunen van het proces Kwijtschelding.

In mijn vorige functies ben ik vaak met klanten in contact geweest. Contact wat ik altijd zeer heb gewaardeerd. In mijn nieuwe functie is klantcontact van groot belang. Samen met jou wil ik graag bepalen wat je nodig hebt voor het optimaal ondersteunen van het proces. Ik kom graag bij je op bezoek. Uiteraard kun je ook met mij contact opnemen op telefoonnummer 06 – 2952 7542 of via Berry.vandenBosch@PinkRoccade.nl.

 

Deel via:

‘Goede digitale dienstverlening door gemeentelijke belastingafdelingen, begint aan de achterkant.’

Berry van den Bosch, Programmamanager
Berry.jpg