Direct naar de content
icon search white
14 mei 2018 - Nieuws

Ervaring dienstverlening gemeente Best

De vorige maanden keken we naar hoe onze Young Professionals het bij de diverse gemeenten doen. Maar ook onze consultants zitten niet stil! De gemeente Best deelt haar ervaringen met onze consultants.

De gemeente Best krijgt ondersteuning voor CiVision Samenlevingszaken en iSamenleving. Onze consultant Pepijn Veldhuizen ondersteunt het team van applicatiebeheerders. We waren benieuwd wat de ervaringen zijn en stelden daarom een aantal vragen:

Voordelen consultants

Consultants van Samenlevingszaken werken door heel Nederland. Ze werken voor verschillende gemeenten en zorgen ervoor dat onze applicaties goed werken. Maar waarom een consultant van PinkRoccade Samenlevingszaken?

"Het grootste voordeel is toch wel de korte lijntjes naar de leverancier. Daarnaast ben je ook meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook de inzet van de consultant Pepijn Veldhuizen is 100%. Hij neemt initiatief, ondersteunt waar mogelijk en schakelt direct collega's van PinkRoccade in zodra er een probleem of vraag is."

Dit leidt tot het cijfer 

Zoals jullie weten stellen we altijd de vraag wat voor cijfer we hiervoor verdienen...

"Een 8! Dit geef ik omdat Pepijn al heel veel weet en overal initiatief in neemt."

Wij zijn er weer blij mee! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw gemeente? Neem dan contact op met je accountmanager.  

Deel via: