Direct naar de content
icon search white
18 juli 2017 - Nieuws

De officiële start van iParticipatie

Dinsdag 11 juli 2017 was de officiële feestelijke start van iParticipatie. Dit hebben we gevierd samen met onze 3 koplopers, WerkSaam Westfriesland, Stroomopwaarts MVS en de gemeente Leiden.

Proosten op iParticipatie

Iedereen werd ontvangen door Erleyne Brookman, directeur PinkRoccade Samenlevingszaken en het projectteam voor iParticipatie. Na deze ontvangst hebben we gezamenlijk geproost op een prettige samenwerking.

Tijd voor iets inhoudelijks

Erik Krullaars, accountmanager, Arnold van der Veen, ontwikkelaar en Randy Wondergem, projectleider hebben een korte presentatie gegeven over iParticipatie. Vervolgens is de groep in drieën gedeeld. Iedere groep kreeg een groepsleider van PinkRoccade die de sessie begeleidde. Tijdens deze sessie van ongeveer 1,5 uur hebben we gesproken over de inhoud van iParticipatie. Er werd vol enthousiasme meegedaan!

De resultaten van de sessies

Vervolgens zijn de resultaten met elkaar gedeeld. Iedere groepsleider heeft hiervan een korte samenvatting gegeven. De resultaten worden meegenomen in de ontwikkeling van iParticipatie! Dit was tevens de officiële afsluiting. Want, hardwerken maakt de mens dorstig. Tijd voor een informele borrel om gezamenlijk na te praten!

Het was een leerzame, feestelijke en energieke dag. Nieuwsgierig? Hieronder een korte sfeerimpressie.

fotocollage 1.jpg
fotocollage 2.jpg

 

Deel via: