Direct naar de content
icon search white
14 januari 2019 - Nieuws

Berichten verzenden vanuit MijnOverheid Berichtenbox

Wist je dat je berichten kan versturen vanuit CiVision Samenlevingszaken naar MijnOverheid Berichtenbox? Dit draagt bij aan de service die we de burger willen geven. Met MijnOverheid Berichtenbox sta je namelijk altijd in contact met jouw burgers. Burgers hebben zo 24/7 toegang tot hun persoonlijke digitale postbus.

Er is een snelle verandering in het verspreiden van informatie. Burgers zijn gewend informatie snel en moeiteloos te krijgen. Dit het liefst 24/7. Voor gemeenten is dit een uitdaging. Hoe ga je hier als gemeente mee om? Kernwoorden binnen dit thema zijn veiligheid, betrouwbaar en digitaal duurzaam. MijnOverheid Berichtenbox helpt om aan deze verwachtingen te voldoen.

Wat voegt MijnOverheid Berichtenbox toe?

Je staat met MijnOverheid Berichtenbox altijd in contact met jouw burgers. Je kan op elk moment berichten versturen. Deze verstuur je uiteraard beveiligd! De burger ontvangt via notificaties automatisch een melding wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is. Hij wordt dus continu op de hoogte gehouden. Dit kan ook via de beschikbare app. De burger is op deze manier zelf in control. 

Wat kan jij per jaar besparen?

Maak met MijnOverheid Berichtenbox een einde aan de papierstroom. Je maakt geen porto- en printkosten meer. Dit bespaart je dure enveloppen, postzegels en printerinkt. Bereken wat de kostenbesparing is voor jouw gemeente. We geven alvast een voorbeeld in deze infographic. Behalve de kosten scheelt het medewerkers vaak ook tijd en moeite. Je verstuurt een bericht met 1 druk op de knop!

Samengevat: 4 voordelen voor jou

1. Je bent sneller op de hoogte wanneer een bericht klaar staat. Je kan ook de correspondentie altijd meteen inzien en opvragen.

2. Je levert optimale dienstverlening aan jouw burger.

3. Je bespaart op porto-, print- en papierkosten.

4. Met 1 druk op de knop verstuur je een bericht naar jouw burger. 

Wanneer ga jij over? Neem contact op met Linda Verkooijen, zij helpt je graag verder!

Deel via: