Direct naar de content
icon search white
24 oktober 2022 - Nieuws

Bereid de Jaarwerkdag voor via het draaiboek

In 2021 leerde je het fenomeen Jaarwerkdag kennen: op 1 dag verwerk je alle loonaangiftes van het afgelopen jaar. De Jaarwerkdag was een succes. Wil je meedoen? Werk vanuit het draaiboek en stuur moeiteloos je bestanden in naar de belastingdienst.

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het Jaarwerk 2022

Het jaar 2022 vliegt weer om en we zitten alweer in de laatste maanden van het jaar. Dit betekent dat we ook al weer aan het Jaarwerk voor 2022 werken. We pasten al een aantal zaken in de software aan. Het team dat namens ons ondersteunt bij het Jaarwerk stelden we ook al samen. In verschillende overleggen bepaalden we hoe we de uitvoering vorm geven.

 

De Jaarwerkdag is voor herhaling vatbaar

Het Jaarwerk voor afgelopen jaar voerden we uit op een zaterdag en dat was een succes. Ook het jaarwerk voor dit jaar gaan we op een zaterdag uitvoeren, namelijk op 15 januari 2023. Wij nemen contact op om te kijken welke gemeenten het jaarwerk door ons willen laten uitvoeren. Ook stemmen we af of wij dit op 15 januari 2023 voor jou kunnen doen.

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Als vanzelfsprekend steken wij veel tijd in de voorbereidingen op het Jaarwerk. Dit betekent dat wij een draaiboek voor je opstellen. Hierin nemen we alle stappen op die jij kunt doen om het Jaarwerk voor te bereiden. Het is belangrijk dat je deze stappen secuur volgt. Zo heb je alles goed klaar staan als wij het Jaarwerk voor je gaan doen. Doordat de Belastingdienst alle bestanden voor 1 februari 2023 wil ontvangen hebben wij weinig uitloopmogelijkheden. Dit maakt alle voorbereidingen die jij kunt treffen zo belangrijk voor ons. En uiteindelijk ook voor jou.

Je ontvangt van ons een offerte en een draaiboek

Geef jij aan dat je wilt dat wij het Jaarwerk voor je verzorgen? Dan zorgen we dat je in de tweede helft van oktober hier een offerte voor ontvangt. In deze offerte lees je exact welke werkzaamheden wij voor je doen. Het betekent wel dat je de werkzaamheden die niet in de offerte staan zelf doet. Het draaiboek hebben wij in de tweede helft van november klaar en delen we dan met je.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar

Is er nog geen contact met je geweest? Of wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen bij het uitvoeren van het Jaarwerk? Neem dan contact met ons op. Je doet dit het beste via Robin Hutten op robin.hutten@pinkroccade.nl.

Deel via:

‘Software moet de mens centraal stellen’

Robin Hutten, Businessanalist CiVision Samenlevingszaken
Robin Hutten - PinkRoccade Samenlevingszaken