Direct naar de content
icon search white
18 juni 2018 - Nieuws

1e aanvraag in iParticipatie in minder dan 10 minuten!

Dinsdag 29 mei was het zover… Een burger vulde de 1e aanvraag in iParticipatie in! Deze 1e aanvraag diende de burger in bij onze Koploper WerkSaam Westfriesland op locatie. De burger liep op haar gemak de aanvraag door. De aanvraag verliep zonder problemen. Koploper WerkSaam Westfriesland is de 1e organisatie die live is met iAanvraag.

De 1e aanvraag ging goed!

De aanvraag verliep zonder problemen. Op de voorlaatste pagina uploadde ze haar bijlagen. Ze was goed voorbereid en had netjes alle bijlagen van te voren opgeslagen op haar USB-stick. Na het toevoegen van de bijlagen controleerde ze alle antwoorden van haar aanvraag. Daarna diende ze haar aanvraag levensonderhoud in. En dit allemaal binnen 10 minuten!

Nog wat feedbackpuntjes?

Na afloop vroegen we haar wat ze van iAanvraag vond. Ze gaf aan dat het doorlopen van de aanvraag heel erg makkelijk was. Ze gaf ons tips over een aantal vragen. Met deze tips gaan we aan de slag! Dit doen we in de volgende co-creatie sessie met onze Koplopers.

We zetten stappen!

Koploper WerkSaam Westfriesland is de 1e organisatie die live is met onze applicatie iAanvraag. De andere Koplopers volgen snel! Wil je iParticipatie zien? Wij komen graag een live-demo geven!

Deel via:

‘Samen met gemeenten wil ik het Sociaal Domein van de toekomst vormgeven.’

Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken
Pink_Roccade_Erleyne_Brookman_7720_AS verkleind.png