Direct naar de content
icon search white
15 januari 2018 - Blogs

Wat staat ons in 2018 te wachten?

De nieuwjaarsborrels zijn weer achter de rug en daarmee is 2018 dan toch echt hier. De lijstjes met goede voornemens zijn uitgewisseld en iedereen is er helemaal klaar voor! Een nieuwe start. Nieuwe ronde. Nieuwe kansen. Wij zien het nieuwe jaar als een moment om stil te staan bij alle mooie ontwikkelingen die gaan komen. Wat is ons voornemen? Wij gaan samen verder en halen in 2018 zo veel mogelijk uit onze goede voornemens! Hoe? Net als ons motto zegt: Just do it!

Vaak maken mensen een lijstje met goede voornemens waar ze het nieuwe jaar mee aan de slag gaan. De eerste maand gaat dit vaak nog goed. Daarna blijkt het vaak een lastige opgave te zijn om aan je goede voornemen vast te houden. Maar niet getreurd, dit hoef je niet alleen te doen! We gaan samen aan de slag met onze voornemens.

Dat kan sneller

“Meer tijdsbewust en efficiënter werken in 2018.” Klinkt dit als een bekend voornemen? Dan ben jij klaar voor iParticipatie! iParticipatie is de ontwikkeling van 2018 die jouw organisatie helpt op het gebied van tijdsbesparing. Benieuwd naar het implementatietraject? Lees dan het interview met Stroomopwaarts.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Misschien staat dit onderwerp nog niet bovenaan je lijstje… Daar moet hij wel staan! Want 25 mei is een erg belangrijke datum. Vanaf deze dag moeten alle organisaties zich houden aan de nieuwe privacywetgeving: AVG. Daarom is ons voornemen ook dat we er samen voor zorgen dat we goed omgaan met persoonsgegevens.

Blijvende betrouwbaarheid

Ook in 2018 blijven we gaan voor functionele verbeteringen in CiVision Samenlevingszaken en iSamenleving. Ons doel is meer klantcontact en interactie. We nemen je mee in workshops, webinars, trainingen en themasessie. Dus houd de website, nieuwsbrief en dKOC in de gaten!
Deel via: