Direct naar de content
icon search white
12 maart 2019 - Blogs

Van droom naar werkelijkheid

Zaakgericht werken heeft een enorme vlucht gemaakt sinds 2007. Van het concept Antwoord© naar de dikke midoffice tot een All-in one zaaksysteem. Maar waar gaan we naar toe? Dit is de vraag die ik mezelf in het begin van het jaar heb gesteld. Dit heeft geresulteerd in een visie 'van droom naar werkelijkheid'.

Toelichting droombeeld ZGW.png

Over de assen van de burger en de medewerker dachten wij na over de toekomst en hoe die eruit ziet. Ons credo van zaaksysteem naar zaakgericht werken speelt een centrale rol in ons droombeeld. Voorbeeld: de huidige basis is generiek zaakgericht werken. Vanuit hier verwachten wij de komende jaren dat er steeds meer proceslogica in het zaaksysteem wordt toegevoegd. Dit leidt tot efficiency voordelen waardoor doorlooptijden van aanvragen significant verkorten.

Het bovenstaande voorbeeld is een greep uit ons toekomstbeeld. Ik kom dan ook graag onze volledige visie op het zaakgericht werken bij jouw gemeente toelichten. Daarnaast ben ik erg benieuwd hoe jullie de toekomst voor jullie zien. Dus neem contact met mij op zodat we samen aan de slag gaan om onze droom werkelijkheid te maken.

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png