Direct naar de content
icon search white
25 januari 2024 - Blogs

Uitbreiding op de burgerportaal integratie!

Vorig jaar is het eerste deel van de integratie tussen iSamenleving en iParticipatie opgeleverd. Met deze integratie kan de inwoner digitaal documenten ondertekenen, informatie inzien en hierop reageren.

In dit artikel lees je alles over de uitbereiding van deze integratie.

Een formulier maakt nu een signaal aan

Als een inwoner een formulier invult in iParticipatie, komt er direct een signaal in iSamenleving. Je krijgt als consulent een notificatie wanneer de inwoner het formulier indient. Zo heb je als consulent direct inzicht in de aanvragen in iParticipatie en zijn er geen handmatige handelingen nodig.

Een formulier koppelen we aan een zaak(nummer)

Zowel voor de inwoner als voor de consulent werkt dit erg handig! Zowel de inwoner als de consulent kan onder het zaaknummer de aanvraag terugvinden. De consulent in de werkvoorraad en de inwoner in het burgerportaal. Ook de documenten zijn terug te vinden in deze zaak.

Binnenkort breiden we dit verder uit

Straks heb je als gemeente de keuze om direct een casus of actie aan te maken vanuit een ingevuld formulier. Als in het aanvraagproces van de inwoner duidelijk wordt welke hulp de inwoner nodig heeft, kan je een voorziening automatisch aanmaken. De hulp voor de inwoner is hier extra snel geregeld.

Een datum van een webinar over deze uitbreiding volgt binnenkort

In dit webinar tonen we de nieuwe werkwijze. Zorg je ervoor dat je hierbij bent?

 

 

 

Deel via: