Direct naar de content
icon search white
23 oktober 2018 - Blogs

Sterke waarden maken een sterk team

Uit de organisatieleer weten we dat een organisatie een samenspel is van mensen en middelen om een bepaald doel te bereiken. Oftewel, mensen plus een hoop spullen zoals laptops, een kantoor en een stel auto’s. Het DNA van een organisatie zit daar niet in, het DNA zit in de mensen van de organisatie. Middelen kunnen worden ingezet voor het verbinden maar wanneer je echt wil ontwikkelen en doelen wil bereiken zijn mensen daartoe de sleutel. Hiermee wordt het karakter van jouw organisatie gevormd. Mensen voelen zich aangetrokken tot een organisatie omdat ze iets delen.

Het DNA van PinkRoccade Proces & Services

Het is belangrijk dat je als team hetzelfde uitdraagt en voor dezelfde doelen gaat. Onze visie ‘van zaaksysteem naar zaakgericht werken’ proberen we in ons gehele DNA door te laten vloeien. Wij geloven er namelijk in dat zaakgericht werken verder gaat dan een zaaksysteem. Met aan de ene kant onze techniek en aan de andere kant onze overtuigingen. Wij gaan graag met jou de uitdaging aan jouw doelstelling te behalen!DNA string.PNGBen je ook geïnteresseerd hoe je de stap kan maken van een zaaksysteem naar zaakgericht werken? Neem dan contact met mij op.

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Proces & Services. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png