Direct naar de content
icon search white
9 oktober 2023 - Blogs

De voorbereidingen voor het jaarwerk 2023 zijn in volle gang

We bevinden ons alweer in de laatste maanden van het jaar 2023. Dit betekent dat we binnen PinkRoccade volop met het jaarwerk voor dit jaar bezig zijn. Oktober staat bij ons in het teken van het testen van de programmatuur. Een eventuele fout lossen we dan nog op met de laatste releases van CiVision Samenlevingszaken in 2023. Ook stelden we het team dat ons ondersteunt bij de uitvoering samen.

De derde Jaarwerkdag komt er aan

Het jaarwerk voer je zelfstandig uit in onze oplossing als je dit wilt. Je kunt dit ook uitbesteden en PinkRoccade vragen om het jaarwerk voor jouw gemeente te doen. In de twee voorgaande jaren hielpen we diverse gemeenten op 1 dag. Dit bevalt ons zo goed dat we dit voortzetten. Het jaarwerk voor 2023 voeren we uit op zaterdag op 13 januari 2024.

Heb je vorig jaar ook gebruik gemaakt? Dan nemen wij opnieuw contact op om te kijken of wij het jaarwerk opnieuw uit handen kunnen nemen. We stemmen daarna af of deze dag ook voor jou uitkomt.

Heb je afgelopen jaar het jaarwerk zelf uitgevoerd maar wil je het toch uit handen geven? Neem dan gerust even contact op.

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Als vanzelfsprekend steken wij veel tijd in de voorbereidingen. Dit betekent dat wij een draaiboek voor je opstellen. Hierin nemen we alle stappen op die jij doet om het jaarwerk voor te bereiden. Het is belangrijk dat je deze stappen secuur volgt. Zo heb je alles goed klaar staan als wij het jaarwerk voor je doen. Natuurlijk doorloop je deze stappen ook als je zelf het jaarwerk doet. Doordat de Belastingdienst alle bestanden voor 1 februari 2024 wil ontvangen, hebben wij weinig uitloopmogelijkheid. Dit maakt alle voorbereidingen die jij kunt treffen zo belangrijk voor ons. En uiteindelijk ook voor jou.

Je ontvangt van ons een offerte en een draaiboek

Geef jij aan dat je wilt dat wij het jaarwerk voor je verzorgen? Dan zorgen we dat je hiervoor een offerte ontvangt. In deze offerte lees je exact welke werkzaamheden wij voor je doen. Het betekent wel dat je de werkzaamheden die niet in de offerte staan zelf doet. Het draaiboek hebben wij in november klaar en delen we dan met je.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar

Is er nog geen contact met je geweest? Of wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen bij het uitvoeren van het jaarwerk? Neem dan contact met ons op. Je doet dit het beste via Robin Hutten op robin.hutten@pinkroccade.nl.

Deel via:

‘Software moet de mens centraal stellen’

Robin Hutten, Businessanalist CiVision Samenlevingszaken
Robin Hutten - PinkRoccade Samenlevingszaken