Direct naar de content
icon search white
7 april 2021 - Blogs

Nieuwe modules en de vooruitblik op de roadmap van iSamenleving

In onze roadmaps lees je over de ontwikkelingen van iSamenleving. Hier ben je hopelijk helemaal in thuis! Sinds dit kwartaal vind je ook een vooruitblik terug in de roadmap. Een mooie toevoeging op de bestaande roadmaps. Mis je nog thema's? Laat het mij dan even weten. Dat mag ook tijdens de volgende productgroep.

De roadmap heeft een toevoeging: vooruitblik

Onze roadmaps vind je terug in TOPdesk. Hierin lees je over de ontwikkelingen van iSamenleving. Hier ben je hopelijk helemaal in thuis! Hier zie je sinds kort de thema's die belangrijk zijn voor jouw gemeente. In deze vooruitblik kijk je verder dan de 4 kwartalen die normaal gesproken op de roadmap staan. In deze vooruitblik staan meer ‘hoog over’ onderwerpen die belangrijk zijn. Zo weet je zeker dat deze punten nog op ons netvlies staan.

Er staan mooie ontwikkelingen op de roadmap. Ik licht er even per kwartaal 1 uit. Ik verwacht dat dit mooie toevoegingen zijn op jouw huidige gebruik van iSamenleving:

  • Q2: Verzoek om toewijzing (VOT) & Verzoek om wijziging (VOW)
  • Q3: Uitbreiding verzoek voorziening (Onderwijs, Normen, Inburgering, Wijzigen/Stoppen)
  • Q4: Zaakgericht: verwijderen in iSamenleving
  • Q1: Documentcreatie tool

Opgeleverde nieuwe modules binnen iSamenleving

Ook behaalden we al een aantal onderwerpen van de roadmap. Vanaf nu kan je een aantal nieuwe modules gebruiken binnen iSamenleving:

  • Start/Stop Zorg.
  • Agenda Outlook module.
  • Twee factor authenticatie via QR-code (TOTP) in plaats van SMS voor externe toegang en gemeentelijke toegang.

Schrijf je in voor de productgroep op 20 april

We praten graag met jou verder over de doorontwikkeling van iSamenleving. Daarom organiseren we weer een productgroep. Dit is het moment om jouw input door te geven. Het valt mij op dat jij minder klantwensen via TOPdesk doorstuurt. Wat is hier de reden van? Daar ben ik erg benieuwd naar! 

Ik wil je vragen om jouw wens tijdens de productgroep aan mij en de andere gemeenten te pitchen. Wat zie jij het liefst binnen iSamenleving? En wat wil jij graag dat prioriteit krijgt? Laat je horen! Hopelijk komen we zo samen tot nieuwe inzichten en realiseren we zoveel mogelijk van jouw wensen. Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel hier.

Hopelijk zie ik jullie dan!

Deel via:

‘De juiste dienstverlening voor jouw burgers is belangrijker dan ooit. Ik daag je uit samen de beste oplossing te vinden.’

Ingmar Uijl, Productmanager Sociaal domein
Ingmar Uijl - PinkRoccade Samenlevingszaken