Direct naar de content
icon search white
7 september 2023 - Blogs

We innoveren voor Re-integratie in iSamenleving

We startten enkele maanden geleden met de ontwikkeling van een gloednieuwe App in iSamenleving. De Re-integratie en Ontwikkeling App. Deze nieuwe App ondersteunt de re-integratieconsulent in zijn dienstverlening aan de inwoner. De app vormt een cruciaal en onmisbaar onderdeel van het re-integratieproces, doordat je het werkprofiel van je inwoner hierin registreert. Je leest in dit artikel meer over de ontwikkelingen en de inhoud van deze App. 

Je vult het werkprofiel voortaan ook in iSamenleving 
Dit doe je vanuit het tabblad werkprofiel in de Re-integratie en Ontwikkeling App. Je herkent hier misschien velden uit CiVision Samenlevingszaken. Maar we voegden ook een hoop nieuwe mogelijkheden tot registratie toe. Alles om het voor re-integratieconsulenten makkelijker te maken.

Je registreert gegevens in de volgende onderdelen binnen de App:

  • Algemeen: o.a. taalniveau, vervoersmogelijkheden en beschikbaarheid 
  • Werkervaring en arbeidsovereenkomst: informatie over het arbeidsverleden en bijbehorende arbeidsovereenkomsten 
  • Opleidingen 
  • Uitkeringsverleden 
  • Eigenschappen: kwaliteiten, vaardigheden, kennisgebieden, motivatie en aandachtspunten 
  • Status ontwikkeling: huidige en doelstatus voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Leerdoelen 

Waar de applicatievelden overeenkomen met bestaande applicatievelden in CiVision Samenlevingszaken, gebruik je de bestaande referentietabellen voor re-integratie uit CiVision Samenlevingszaken. Deze halen we automatisch voor je op en dit hoef je hierom ook niet opnieuw in te richten. Als er voor nieuwe applicatievelden tabellen benodigd zijn, vind je die terug onder het nieuwe tabblad voor Re-integratie en ontwikkeling.

Gegevens voor de SRG-statistiek en berekening LKS worden automatisch doorgezet naar CiVision Samenlevingszaken 

Door de betreffende applicatievelden te vullen en ze op te slaan, worden de gegevens automatisch verzonden naar CiVision Samenlevingszaken. Zo heeft de administratie beschikking over de relevante gegevens in de backoffice. De doorgestuurde gegevens worden in CiVision Samenlevingszaken op read-only gezet. De consulent bewerkt deze gegevens namelijk alleen nog maar in iSamenleving. Natuurlijk kan de administratie zijn of haar werk voortzetten in de backoffice zoals hij of zij gewend is.  

Iedere 2 weken komt er nieuwe functionaliteit beschikbaar
We werken hier hard aan. En vinden het belangrijk om jullie hierin mee te nemen. Updates zie je hierom voorbij komen in de releasebeschrijving- of releasevideo. Bekijk deze gerust terug om te zien wat we de afgelopen tijd ontwikkelden. 

Ben je nieuwsgierig geworden? 
We leggen de nieuwe functionaliteiten en de invloed op jouw dienstverlening graag aan je uit. Wil je alles weten over de mogelijkheden? Of heb je een vraag of suggestie? Neem dan contact op met Bernadet van Laak (0634575882 of bernadet.vanlaak@pinkroccade.nl). Zij vertelt je graag alles en luistert goed naar je suggesties. 

 

Deel via: