Direct naar de content
icon search white
4 november 2019 - Blogs

iAcademy: Haal het beste uit jezelf én elkaar!

Hoe kan ik optimaal mijn applicatie benutten en mijn dienstverlening naar een hoger plan trekken? Met iAcademy verzorgen we gezamenlijke opleidingen en masterclasses over verschillende en actuele onderwerpen speciaal voor applicatiebeheerders. Samen aan de slag om het beste uit de applicatie, onszelf en elkaar halen!

 

Hoe is iAcademy ontstaan? 

Het idee van iAcademy is eigenlijk ontstaan door jullie! We krijgen namelijk frequent de vraag of we ook opleidingsmogelijkheden aanbieden waarbij je samen met andere collega-gemeenten de opleiding kunt volgen.  Een andere vaak gestelde vraag is of we ondersteuning aanbieden om Ciperloos te werken. Wij vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en de juiste service en dienstverlening aan te bieden. Dus: ja, we doen het allebei!

Logo iAcademy2.png

Wat gaan we precies doen met iAcademy?

Voor iAcademy organiseren we als eerst de Masterclasses speciaal voor Applicatiebeheerders. Tijdens deze Masterclasses leiden we de Applicatiebeheerders op in het optimaal gebruik van iBurgerzaken en voorzien we ze van meer achtergrondinformatie. Deze kennis kan de Applicatiebeheerder vervolgens weer overdragen aan de eindgebruikers. De Masterclasses worden, bij voldoende inschrijvingen, regionaal georganiseerd.  

Het jaar 2020 wordt een extra belangrijk jaar voor iBurgerzaken. Met diverse Kwartiermakers zijn we aan de slag om nieuwe apps in 2020 uit te leveren. Dit zorgt ervoor dat je niet langer meer in Cipers hoeft te werken. Om deze kennis zo goed mogelijk over te dragen organiseren we in 2020 een iAcademy Masterclass programma voor Applicatiebeheerders waarbij alle actualiteiten aanbod komen. We kijken er naar uit om samen Cipersloos te gaan werken! 

iAcademy Masterclass iDocumentcreatie

Het product iDocumentcreatie is een perfect voorbeeld dat tot stand is gekomen door gehoor te geven aan de behoeften van onze klanten. Met de Kwartiermakers hebben we onze eigen documentcreatie oplossing ontwikkeld die als eerst is uitgeleverd aan de app iNationaliteit. Een groot deel van de apps van iBurgerzaken gaat dit jaar over naar iDocumentcreatie en is beschikbaar in versie 3.2. Houd hiervoor de aankondiging van de release mail en de releasenotes in de gaten!

Om je goed voor te bereiden organiseren we de eerste iAcademy Masterclass voor Applicatiebeheerders over iDocumentcreatie. Hiervoor hadden we in november en december regionale sessies georganiseerd. Echter hebben we tijdens de regiosessies GV vernomen dat dit iets te kort dag is. Om deze reden hebben we de Masterclass verzet naar dinsdag 17 december. Deze Masterclass over iDocumentcreatie vindt plaats bij ons op het kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Kosten iAcademy Masterclass

We bieden de iAcademy Masterclass voor Applicatiebeheerder aan in 2 varianten.

Programma van 7 Masterclasses
De kosten voor deelname aan het gehele programma, bestaande uit de 7 masterclass sessies bedraagt €4.500,00 per persoon.

Deelname van een 2e of meerdere applicatiebeheerders is voor €4.000,00. Prijzen zijn exclusief BTW.

Single Masterclass
De kosten voor de deelname aan één Masterclass bedraagt € 750,00 per persoon. De kosten voor een 2e applicatiebeheerder of meerdere bedraagt €600,00. De prijzen zijn exclusief BTW.

iAcademy.png

Direct aanmelden voor iAcademy!

Wil jij ook de extra stappen maken in je applicatiebeheer om je gemeente naar een volgend niveau te tillen? Wil jij ook het beste uit jezelf én uit elkaar halen? Klik hier en meld je nu aan voor 17 december! We zien je graag bij de eerste iAcademy Masterclass voor iDocumentcreatie! Tot dan!

Meer informatie

Laat hier je contactgegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Deel via: