Direct naar de content
icon search white
16 januari 2020 - Blogs

Groeien in 2020

Ik wil natuurlijk beginnen met iedereen de beste wensen voor 2020 te wensen! Hopelijk wordt het voor iedereen een gezond en succesvol jaar. 2020 staat bij Proces & Services in het teken van groeien. Groeien qua functionaliteit van onze applicaties iZaaksuite en iDocumenten, groeien op het gebied van nieuwe klanten en op het gebied van klanttevredenheid en groeien met medewerkers.

Terugkomen op afgelopen jaar

Maar ik wil ook nog even stilstaan bij vorig jaar. Een belangrijk onderwerp van afgelopen jaar is de stabiliteit van de cloud geweest. Met name in de laatste maanden investeerden we hier veel tijd in om de cloud stabieler te maken. En met succes! Maar ik wil jullie wel bedanken voor het geduld en het vertrouwen in ons. Het succes moeten we natuurlijk vasthouden. En om op groei terug te komen, we blijven investeren in de stabiliteit omdat de klanttevredenheid centraal staat bij onze plannen richting de toekomst. 

Trots op de mooie start van 2020

Wij zijn ondertussen alweer druk bezig, en met succes. Zo wordt iNzicht Zaak deze maand in productie genomen, is Jeffrey de Wit gestart bij ons als nieuwe consultant en hebben twee nieuwe klanten voor ons gekozen voor 2020.

Ik kijk uit naar het rest van het jaar!

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png