Direct naar de content
icon search white
15 april 2019 - Blogs

Gemeente Haarlemmermeer live!

Op maandag 1 april was het zover. Gemeente Haarlemmermeer ging live met CiVision Samenlevingszaken. Tegelijkertijd gingen ze live met de Zaakkoppeling met Verseon.

Een lang traject met een mooi resultaat

We werkten gezamenlijk lang toe naar de livegang. In maart 2018 startte het project opnieuw op. Er werd een speciale projectgroep opgericht om de gezamenlijke doelstellingen te bereiken. En met een goed resultaat. Wat een mijlpaal! Op dit moment werken we aan de overgang naar de beheerfase. Hierover een andere keer meer.

Hoe zag de dag eruit

We begonnen de dag om half 9 met een startbijeenkomst. De Clustermanager van SDV en de Directeur Sociaal Domein van Haarlemmermeer spraken iedereen toe. Dit waren zo’n 135 nieuwe gebruikers van de applicatie. Na de aftrap was het moment daar: de gebruikers gingen aan de slag. Ze kregen ondersteuning van functioneel beheerders van zowel de gemeente zelf als van Samenlevingszaken.

SAM is geboren

De hele dag stond in het teken van de ‘geboorte van SAM’. Oftewel CiVision Samenlevingszaken bij gemeente Haarlemmermeer. Iedereen werd daarom voorzien van een beschuit met muisjes. Gefeliciteerd Haarlemmermeer!

Deel via:

‘Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, zolang je het maar samen doet!’

Sanne Koot, Projectmanager
Sanne Koot - PinkRoccade Samenlevingszaken