Direct naar de content
icon search white
9 oktober 2017 - Blogs

Blog Ward: een nieuw jasje

Gebruikers ervaring is misschien wel het allerbelangrijkste als het gaat om het leren kennen van een systeem of applicatie. Hoe klikt een gebruiker door de applicatie? Wat is het verwachte gedrag? En welke kleuren en iconen spreken de gebruiker het meeste aan? Maar het gaat verder dan dit. Gebruikerservaring heeft te maken met hoe de gebruiker het systeem ervaart. Deze ervaring heeft ook te maken met ervaringen uit het verleden, deze neemt een gebruiker mee in het bedienen van een nieuw systeem.

Gebruikerservaring

De iPod is een van de mooiste voorbeelden. Deze revolutionaire MP3-speler was anders dan elke andere MP3-speler. Wat was er zo revolutionair aan de iPod, het gebruikersgemak. De eerste keer dat je een iPod in je hand nam wist iedereen instinctief direct hoe het beruchte ‘click wheel’ bediend moest worden. Vanaf de eerste generatie iPod heeft dit zich doorontwikkeld tot de touchscreens oftewel de iPod Touch.

Nieuwe Look & Feel iZaaksuite

Dit was het uitgangspunt om samen met de kwartiermakers iZaaksuite met een nieuwe Look & Feel klaar te maken voor de toekomst. We maken nu gebruik van de volledige breedte van het scherm zodat alles een stuk leesbaarder is. Er wordt gebruikt gemaakt van iconen die overeenkomen met het iKCS denk aan notities en contacten. We hebben kleuren gebruikt die meer rust creëren in het scherm. Al met al een fantastische verbeterslag. Ik ben trots op het eindresultaat en kom dit graag met jullie delen.

Ook benieuwd naar het eindresultaat? Op iCommunity kun je de nieuwe Look & Feel bewonderen. 

Deel via:

‘Samen met onze klanten de toekomst van het zaakgericht werken inkleuren’

Ward de Laat, Productmanager zaakgericht werken
PR_Ward_de_Laat_6105_AS.png