Direct naar de content
icon search white
7 juli 2021 - Onze verhalen

Even voorstellen, Steven Schokker, Functioneel Beheerder

Mijn naam is Steven Schokker, 30 jaar, en ik woon samen met mijn verloofde en onze kat in Den Bosch. Graag wandelen we in de omgeving en zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor onze bruiloft. 

Ik ben opgegroeid in de Bollenstreek
Maar ik heb sinds mijn 18e al behoorlijk wat woonplaatsen gehad. Zo heb ik een jaartje rechten proberen te studeren in Maastricht. Om vervolgens succesvoller te zijn in de studie Sociale Geografie in Amsterdam en Praag. Na mijn studie ben ik als recruiter aan de slag gegaan in Boedapest. Hier heb ik mijn (Spaanse) vriendin ontmoet. Omdat zij een baan in Brabant had gevonden, zijn we in Den Bosch gaan wonen. Hier hebben we nog geen seconde spijt van.

Terug in Nederland begon ik bij Involon als medewerker lokale belastingen
Deze periode ben ik voornamelijk aan de slag geweest bij de gemeente Eindhoven als kwijtscheldings- en invorderingsmedewerker. Het werk hier werd steeds repetitiever. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Die nieuwe uitdaging vond ik bij PinkRoccade Ruimte en Omgeving
Sinds 1 mei ben ik aan de slag op de helpdesk van de Civision Belastingen en de iKwijtscheldinglijn. Inmiddels heb ik de eerste oud-collega’s al verder geholpen in iKwijtschelding. Lokale belastingen is een klein wereldje!

Deel via: