Direct naar de content
icon search white
14 april 2020 - Even voorstellen

Even voorstellen! Steffie Hooijmans, marketeer

Mijn naam is Steffie Hooijmans en ik ben sinds 1 maart 2020 werkzaam als marketeer bij PinkRoccade Local Government Financiën & Services. In deze blog vertel ik iets meer over mijzelf en over de samenwerking die ik graag met jou aan wil gaan.

Ik woon in ’s-Hertogenbosch en heb afgelopen september de mooie leeftijd van 30 jaar mogen bereiken. Tijdens mijn brede HBO-studie Management, Economie en Recht ben ik enthousiast geraakt over marketing en communicatie. Met veel plezier heb ik me daar binnen de ICT-branche de afgelopen 9 jaar steeds verder in verdiept.

Mijn grootste uitdaging

Ik ben me ervan bewust dat de snelle ontwikkelingen binnen het huidige digitale tijdperk zowel kansen als uitdagingen voor iedere branche vormen. Iedereen kan tegenwoordig informatie op het internet zetten. Maar jij, onze klant, bevindt zich alleen op die plaatsen die voor jou waarde toevoegen. En precies daar ligt mijn grootste uitdaging. De meeste waarde wordt geboden als in een behoefte wordt voorzien. Maar dan is het belangrijk dat ik weet wat jouw behoefte is. Alleen dan kan ik relevante informatie voor jou creëren en je zo goed mogelijk ondersteunen bij jouw kansen en uitdagingen.

Als marketeer ben ik er om jou te helpen bij jouw reis richting de toekomst

Met mijn 9 jaar ervaring in de ICT-branche geloof ik in de visie van Financiën & Services met de iFinanciën suite als oplossing voor die toekomst. Een toekomst waarin Financiën zich gaat richten op de rol als adviseur en strategisch partner en zich niet met randzaken bezig hoeft te houden. Waar processen door gebruiksvriendelijke technologie geoptimaliseerd worden om het werk slimmer en minder arbeidsintensief te maken. Allemaal met minder kans op fouten en meer inzicht binnen een infrastructuur die de organisatie minder kwetsbaar maakt.

Jij kunt mij ook helpen!

In tegenstelling tot de ICT is de gemeentemarkt nieuw voor mij. En daarom is mijn vraag aan jou: hoe kan ik jou het beste ondersteunen? Welke informatie kan jij gebruiken? Wat zie jij als jouw grootste uitdagingen? Over welke onderwerpen wil jij meer weten?

En hoe ontvang jij die informatie het liefst? Kijk jij liever een filmpje? Lees jij liever een blog? Of volg je graag een webinar? En ben jij eigenlijk al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Dat kan hier.

Ik kan alle input gebruiken, dus deel al je vragen, opmerkingen, wat je maar wil, zeker met me. Al is het maar in steekwoorden. Je kan me mailen en appen, smsen of bellen via mijn contactgegevens hieronder. (Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel.)

Ik kijk uit naar jouw reactie en maak graag kennis met je!

Deel via:

‘Als marketeer ben ik er om jou te helpen bij jouw reis richting de toekomst. Als ik weet wat jouw behoefte is, kan ik relevante informatie creëren en je ondersteunen.’

Steffie Hooijmans, Marketeer Financiën & Services