Direct naar de content
icon search white
7 juni 2021 - Even voorstellen

Even voorstellen, Ludwig Kops, Applicatiebeheerder

Mijn naam is Ludwig Kops. Ik woon in Ede en ben een gescheiden vader van 2 dochters (20 en 17 jaar). Mijn hobby’s zijn muziek maken en luisteren, mountainbiken, muziekfestivals bezoeken, lekker uit eten gaan en koken wanneer er tijd voor is. Sinds 12 april 2021 ben ik werkzaam als applicatiebeheerder bij het kenniscentrum van Financiën & Services. In deze blog stel ik mij graag verder voor.

Ruim 18 jaar SAP ECC kennis en ervaring als SAP eindgebruiker

Hiervoor ben ik 25 jaar in dienst geweest bij FEDEX/TNT Internationaal Transport Bedrijf. Hier werkte ik als Financial Professional. En had ik dus te maken met alle facetten van een financiële afdeling. Denk aan werken met de modules Grootboek, Debiteuren, Crediteuren, Vaste activa, Inkoop (EBP), et cetera. Ik had een dubbelrol (Keyuser/Helpdesk SAP). En was ook lid van SAP-implementatieteams. Hierbij testte ik onder andere scripts en schreef die uit naar handleidingen voor de eindgebruikers. Na de overname van TNT Express door FEDEX Express 2 jaar geleden besloot de board over te gaan op een ander financieel systeem (Oracle Cloud Financials). Ik ben een SAP-gebruiker in hart en nieren. Zodoende kwam ik bij PinkRoccade.

Ik ben sociaal, makkelijk in de omgang en een echte teamplayer

Waar ik vooral naar uitkijk en energie van krijg is dan ook de contacten onderhouden met collega’s en klanten. Onlangs heb ik het Total Specific Solutions (TSS: moederbedrijf van PinkRoccade) take off event bijgewoond en de speech/presentatie van CEO Han Knooren was indrukwekkend en zijn inspiratie gaf mij energie.

Systematisch met heel veel facetten te maken

Op dit moment neem ik deel in allerlei meetings. Hier heb ik erg veel van opgestoken en dat doe ik nog steeds. Elke dag woon ik bijvoorbeeld daily scrums bij van het Research & Development team. Ook verwerk ik incidenten in TOPdesk. Niet alle modules van PinkRoccade zijn standaard SAP. Hoewel mijn SAP-ervaring erg goed van pas komt, is het mijn grootste uitdaging om deze te leren kennen en daarin te ontwikkelen.

Vind je het leuk om verder kennis met mij te maken?

Bel mij op telefoonnummer +31 6 1862 2942 of stuur een e-mail naar ludwig.kops@pinkroccade.nl. Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Deel via: