Direct naar de content
icon search white
1 november 2021 - Even voorstellen

Even voorstellen, Kim Groenland, Marketing Specialist

Hallo! Ik ben Kim Groenland en woon in het prachtige Hilvarenbeek met manlief Elger, onze dochter Floor en zoon Tommie. In oktober 2021 startte ik als Marketing Specialist bij Pinkroccade Publiekszaken, een betrokken en gezellige business unit binnen de organisatie.

Wie ben ik?

Als anderen mij omschrijven dan hoor ik vaak terug dat ik een sociale dame ben. Een verbindende factor in allerlei hoedanigheden; binnen vriendengroepen, familie en ook zakelijk. Ik draag graag actief ideeën of mijn mening over een onderwerp of binnen een opdracht.

Wat heb ik eerder gedaan?

Na mijn studie communicatie ben ik al snel terechtgekomen in de Leisure-branche. Ik heb 8 jaar gewerkt bij een golfbaan waar ik veel gedaan heb op het gebied van productontwikkeling en sales. Op regionaal niveau lag de uitdaging daar in het verhogen van de omzet en het aantrekken en binden van klanten op allerlei levels. Hierna heb ik bijna een decennium gewerkt voor een vakantiehuizen verhuurder. Hier begon ik als Marketeer voor de Belgische markt en ben uiteindelijk als brand manager verantwoordelijk geweest voor het neerzetten en behouden van het merk en imago binnen de Benelux.

Waarom PinkRoccade Publiekszaken?

Wat ben ik verrast door de mensen en de persoonlijke aanpak binnen dit bedrijf! Na mijn eerste gesprek binnen de sollicitatieprocedure was ik direct enthousiast.
Nu buig ik me mee over de vraag hoe we in Nederland de gemeenten overtuigen van al die kwaliteiten en diensten die Pinkroccade Publiekszaken te bieden heeft? Wordt aan gewerkt en wordt vervolgt…

Contact met mij?

Heb je vragen, wil je een keer sparren over een bepaald onderwerp of heb je een tip voor me? Bel of mail me dan! +316 18 89 82 38 en e-mailen via Kim.Groenland@PinkRoccade.nl. Op maandag en woensdag ben ik altijd vrij.

Deel via: