Direct naar de content
icon search white
29 maart 2022 - Even voorstellen

Even voorstellen! Joey de Laat, SAP-Developer

Mijn naam is Joey de Laat, 26 jaar uit Wagenberg (Waar? Vlakbij Breda. Ah ok!). Sinds 18 januari werk ik als Front-End developer bij Financiën & Services. Graag stel ik me via deze blog aan je voor.

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Ik ben sinds 4 jaar actief als (voornamelijk) front-end developer voor SAP. Daarbij maak ik applicaties die in de volksmond “Fiori applicaties” worden genoemd. Na mijn opleiding als software developer ben ik een Academy gaan volgen. Hier legde ik de basis op het gebied van SAP, met een specialisatie tot ontwikkelen met Fiori. Ik heb ervaringen bij verschillende consultancy bedrijven, maar zocht uiteindelijk meer uitdaging en mogelijkheden om door te groeien. Zo kwam ik bij PinkRoccade terecht.

Leergierig van aard

Als 26-jarige heb ik natuurlijk nog geen bakken aan ervaring. Mijn blog blijft hierin dus beknopt. Gelukkig ben ik wel zeer leergierig en pak ik snel dingen op . Zo weet ik mij in een korte tijd wegwijs te maken in verschillende onderdelen van het vak. Daarnaast programmeer ik privé ook veel. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik heb er ontzettend zin in

Ik hoop veel van mijn ervaren collega’s te leren en zie ernaar uit alle nieuw vergaarde kennis toe te passen wanneer zich de kans voordoet. Wil je meer over mij weten? Schroom dan niet om mij een keer aan te spreken. Bel of app +31629525198 of mail joey.delaat@pinkroccade.nl.

 

Voorstellen medewerkers nieuwsbrief (1).png

 

Deel via: