Direct naar de content
icon search white
2 juni 2020 - Even voorstellen

Even voorstellen! Elias, Product Owner Functioneel en Sommelier

Mijn achternaam is Tsouvelekidis en die verraadt het al: ja, ik ben Griek, maar ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben 52 jaar en woon in ’s-Hertogenbosch.

1 mei 2020 gestart als Product Owner Functioneel

Na mijn HBO studie Bedrijfsinformatica ben ik via diverse functies in de ICT en Horeca nu begonnen bij PinkRoccade Financiën en Services als Product Owner Functioneel voor iFinanciën, CiVision Innen, CiVision Middelen. Ik houd mij bezig met het onderzoeken en plannen van functionaliteiten voor deze applicaties.

Ik ben ook sommelier

En heb mij gespecialiseerd in Griekse wijnen (hoe kan het ook anders). Ter ontspanning maak ik regelmatig tijd om mij te verdiepen in de vinologie en ook wandel ik graag (bijna) dagelijks een uurtje.

Deze eerste weken zijn vooral indrukwekkend

Aangezien de gemeentemarkt nieuw is voor mij en de werkwijze anders dan we gewend zijn. Ik merk echter dat alle collega’s die ik via Teams gesproken heb bijzonder behulpzaam zijn en aandacht schenken om mij de dingen uit te leggen. Dat zegt niet alleen iets over de collegialiteit, maar ook over de sfeer en cultuur binnen PinkRoccade. Erg fijn om in terecht te komen!

Samen de applicaties verbeteren

Midden in de ‘blijf thuis’ periode beginnen aan een nieuwe baan brengt met zich mee dat ik in mijn eerste maand slechts één collega rechtstreeks heb mogen ontmoeten. Ik hoop snel meer collega’s en ook klanten in levenden lijve te begroeten. Op gepaste afstand natuurlijk. Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie ervaringen en ideeën om ‘mijn’ applicaties te verbeteren.

Ik ben bereikbaar via telefoon +31 6 2875 9488 of email elias.tsouvelekidis@pinkroccade.nl. Voor een gezicht bij de naam verwijs ik je vooralsnog graag even door naar mijn LinkedIn profiel.

 

Deel via: