Direct naar de content
icon search white
23 juni 2021 - Even voorstellen

Even voorstellen: Bram Bosman, Developer

Ik ben Bram Bosman, 45 jaar, ik woon sinds kort in Zeist met mijn vriendin en twee kinderen. We zijn hier naartoe verhuisd vanwege de mooie bossen en natuur, mooie huizen en Utrecht om de hoek. In mijn vrije tijd mountainbike of ren ik graag door de bossen. Ook speel ik vaak bordspellen. 

Mijn oorspronkelijke opleiding was bij het Conservatorium van Amsterdam
Daar leerde ik lichte muziek basgitaar. Ik heb in bandjes gespeeld, theatertours gedaan, muziek geschreven en geproduceerd. Daarna heb ik mezelf tot pianoleraar omgeschoold. Ik heb 7 jaar lesgegeven als zzp’er op muziekscholen, naast hier en daar nog een optreden.

In 2018 ben ik begonnen met de omscholingscursus Make IT Work
Dat deed ik aan de Hogeschool van Amsterdam, een snelkookpan waar je in een jaar een basis krijgt van het developersvak. Om je daarvoor te kwalificeren, moet je via een werkgeversmarkt een bedrijf vinden dat je graag wil aannemen als de studie slaagt. Dat geeft een doel en een baangarantie aan de opleiding.

Nadat ik twee jaar bij dat bedrijf werkte en veel had geleerd over beheer en aanpassen van bestaande applicaties, wilde ik meer doen met software van de grond af opbouwen. Ook was ik benieuwd hoe het er bij een andere werkgever aan toe ging.

In april ben ik begonnen bij PinkRoccade
Daar ben ik werkzaam binnen het team BRK van de businessunit Ruimte & Omgeving. Hier heb ik veel zin om de BRK-app in een Java full stack omgeving te helpen opbouwen.

Deel via: