Direct naar de content
Persoonlijk Internet Pagina

Vanaf nu heeft gemeente Elburg de PIP

14 december 2017
shutterstock_149586458.jpg
Aantal inwoners 4.323 CBS, 2017
Gemeenten met PIP 7 Aantal gemeenten die PIP gebruiken
Implementatie PIP 1 Deze gemeenten gaan zo snel mogelijk live!

Samen met de enthousiaste medewerkers van gemeente Elburg keken we uit naar de introductie van de Persoonlijke Internet Pagina (PIP). En het is zover! Afgelopen maand gingen we van start.

Inloopspreekuur

Gemeente Elburg organiseerde een leerzaam inloopspreekuur. Hier konden medewerkers én burgers oefenen met het invoeren van gegevens in de PIP. Er was ondersteuning vanuit de gemeente aanwezig. Burgers konden op deze manier meteen feedback geven. Hier kwamen positieve reacties uit! Burgers zijn blij met de functionaliteit dat ze nu ook zelf uitkeringshistorie mogen opvragen en raadplegen.

Heel veel succes!

Gemeente Elburg heeft nu de eerste uitkeringsrun verwerkt met het aanleveren via de PIP. Medewerkers moeten natuurlijk hun weg vinden in de nieuwe manier van werken maar ze hebben er het volste vertrouwen in. We zijn benieuwd naar de ervaringen!

Deel via:

Samenlevingszaken

De transitie van taken is geweest. Je gaat nu aan de slag met de transformatie. Ook ben je als gemeente verantwoordelijk voor de zelfredzaamheid en participatie van de burger. Dit vraagt om een andere kijk en aanpak. Hoe pak jij dit aan?

Samenlevingszaken

Experts

Maak kennis met onze experts