Direct naar de content
icon search white
Webinars

Webinar: iNzicht Sociaal domein dashboard geïntegreerd in CIR/COO

Op donderdag 8 maart 2018 van 11.00 - 12.00 uur organiseren we het webinar: 'iNzicht Sociaal domein dashboard geïntegreerd in CIR/COO'. We nodigen je van harte uit om hieraan mee te doen!

Direct aanmelden voor dit webinars

  • 8 maart
    11:00 - 12:00
    Online

Het sociaal domein verzamelt en creëert veel data en gegevens. Maar hoe krijg je nu de juiste gegevens snel en inzichtelijk in beeld? De data wordt namelijk vaak in verschillende applicaties opgeslagen waardoor een totaal beeld soms lastig te maken is of veel tijd kost. Door al de data centraal te verzamelen en te koppelen krijg je meer grip en inzicht.

Kennis van de database
Het juist koppelen van de verschillende databronnen levert de juiste inzichten op. De ervaringen uit de praktijk leren dat voor het maken van een dashboard er voldoende kennis nodig is van de database. Doordat PinkRoccade kennis heeft van zowel de techniek als de database, ben je verzekerd dat de juiste gegevens worden getoond. Daarnaast beheren wij de gehele keten, mochten er wijzigen plaatsvinden dan zorgen wij ervoor dat het dashboard blijft werken. Je hebt hiermee een duurzame oplossing voor de toekomst.

iNzicht Sociaal domein ontwikkelt in co-creatie
Samen met 5 gemeenten hebben wij het dashboard Sociaal domein ontwikkeld. Met het iNzicht Sociaal domein dashboard heb je realtime informatie beschikbaar. Met deze gegevens kun je het management voorzien van de juiste informatie en kun je het beleid verder optimaliseren.

Wat kun je van dit webinar verwachten?
We laten je het dashboard en de mogelijkheden die het biedt zien. Met dit dashboard heb je grip en inzicht op het Sociaal domein. Mis het dus niet!

Het webinar is op donderdag 8 maart 2018 van 11.00 - 12.00 uur.

Deel via:

‘Samen kom je verder!’

Cora Schreuders, Marketing & Communicatie specialist
PinkRoccade_0098.png

Ik help je graag verder

+31 6 4609 1115