Direct naar de content
icon search white
Opleidingen

Webinar zaakgericht werken & vertrouwelijke cases

Ontdek de voordelen van zaakgericht werken en de mogelijkheden van vertrouwelijke cases in iSamenleving!
Kom meer te weten wat de voordelen zijn van zaakgericht werken voor jouw gemeente en wat de mogelijkheden zijn bij het gebruik van vertrouwelijke cases. Meld je aan voor het webinar zaakgericht werken & vertrouwelijke cases op donderdag 15 februari en laat je informeren!

Direct aanmelden voor deze opleiding(en)

iSamenleving biedt vele mogelijkheden. Door iSamenleving te koppelen aan een document managementsysteem automatiseer je de gegevenslogistiek. Je krijgt met deze koppeling vanuit één applicatie toegang tot alle documenten in een zaak. Dit geeft een volledig inzicht en je raakt documenten nooit meer kwijt!
Daarnaast kijken we naar de module vertrouwelijke cases. Hiermee krijgt jouw gemeente extra mogelijkheden om vertrouwelijke cases af te schermen voor gebruikers. Dit door de speciale bevoegdheden.
Bij het webinar staan we stil bij:

De keuzes die hierin gemaakt worden;

- De manier waarop je dit in kan richten in iSamenleving;
- De wijze waarop dit zichtbaar is in iSamenleving;
- Wat dit betekent voor de dagelijkse werkzaamheden;
- Reguliere cases en vertrouwelijke cases.

Het webinar is vooral interessant voor applicatiebeheerders van iSamenleving, maar ook zeker voor de eindgebruikers (vertrouwelijke cases). Voldoende reden om aan te sluiten! Dus meld je aan voor het webinar zaakgericht werken & vertrouwelijke cases op donderdag 15 februari 13.00 - 14.00 uur en laat je informeren!
Deel via: