Direct naar de content
icon search white
Evenementen

Burgerzakendagen

Samen met onze kwartiermakers ontwikkelen we continue nieuwe apps en koppelingen. Door deze mooie co-creatie hebben onze (nieuwe) oplossingen een hoge toegevoegde waarde. Voor de klant en de gemeente. Selfservice voor en door burgers en bedrijven staat daarbij centraal.

We komen graag naar je toe!

De komende 2 maanden organiseren we 8 burgerzakendagen in het land om deze en onder meer de volgende vragen te beantwoorden: Een goed beeld krijgen van welke innovaties op stapel staan? Beoordelen wat deze ontwikkelingen voor de gemeente betekenen? Meer horen over de impact van het verhogen van selfservicepercentages op de interne organisatie? 

Een volledig dagprogramma

Je vindt meer informatie over het ochtend- en middagprogramma door op onderstaande links te klikken. Natuurlijk is het aan jou om te bepalen wat voor jou interessant is. We willen je daarom vragen om voor beide evenementen separaat in te schrijven.

Deelname is kosteloos

We vragen alleen een actieve bijdrage (commitment): Dit laat je zien door collega-deelnemers vrijblijvend te adviseren tijdens deze regionale bijeenkomsten.

Hopelijk zie ik je binnenkort dichtbij huis in je eigen regio?

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers

Ik help je graag verder

+31 (0)6 2952 7442