Direct naar de content
icon search white
Onze expertise

Ruimte & Omgeving

Er staat je veel te wachten in de komende jaren. Het belastingsysteem decentraliseert en steeds meer burgers verwachten dat je transparant bent. Wij helpen je hierbij! Met onze software iObjecten en Belastingen & Kadaster ben je klaar voor de toekomst. Hiermee heb je altijd de juiste gegevens! Je verzamelt de gegevens automatisch bij verschillende partijen, zoals het kadaster. Maar ook direct bij de burger. De burger heeft zo meer regie en inzicht en jij hebt je informatie op orde!  

Zorg ervoor dat de gegevens in je objectregistratie up-to-date zijn

Daar heb je namelijk veel belang bij, vooral met een blik op de toekomst. Want als je zelf je belastingtarieven gaat bepalen, dan doe je dat toch het liefst op basis van goede gegevens? Samen met jou gaan wij aan de slag!

Met onze software beheer je de juiste gegevens

Dat doe je met iObjecten, het systeem waarin je al jouw vastgoeddata registreert. Met onze oplossing CiVision Belastingen & Kadaster gebruik je deze gegevens om automatisch de juiste belastingen te innen. Dat levert je de volgende voordelen op:

Jouw gegevens zijn juist en up-to-date

Onze software is namelijk gekoppeld aan landelijke systemen. Hierdoor stuur je geen verkeerde belastingaanslagen of vergunningen naar de burger. Dat bespaart je ook nog eens herstelkosten.

Je speelt in op de behoefte van de burger

Via onze software heeft de burger inzicht in zijn gegevens. Je komt hierdoor transparant over. En de burger voelt de verantwoordelijkheid om zelf de juiste gegevens aan je door te geven.

Je bespaart tijd

De burger zet zelf belangrijke informatie in het systeem, bijvoorbeeld over de sociale veiligheid in zijn buurt. Hierdoor hoef je zelf minder onderzoek te doen.

Deel via: