Direct naar de content
icon search white
CiVision Middelen

Workflowhistorie Archiveren

Binnen CiVision Middelen heb je de mogelijkheid om de workflowhistorie te archiveren. De workflowhistorie is gekoppeld aan iedere inkoopfactuur. Omdat de uiteindelijke historie per factuur vaak uit een behoorlijk aantal stappen bestaat, beslaan de bijbehorende tabellen een groot deel van de totale database.

Met deze oplossing wordt de standaard SAP workflowhistorie inclusief toegevoegde notities, omgezet naar eenvoudig leesbaar PDF formaat en opgeslagen bij de factuur. Vervolgens wordt de workflowhistorie verplaatst naar het archief en verwijderd uit de operationele database.

Waarom is archiveren zo belangrijk?
Een grote hoeveelheid gegevens in de operationele database kan leiden tot een gebrek aan opslagruimte en/of een slechte performance van de applicatie. De gearchiveerde gegevens verdwijnen uit de operationele database maar zijn nog steeds vanuit de applicaties benaderbaar en beschikbaar voor analyses. Dat betekent tijd- en kostenbesparing.

De medewerkers beschikken over een applicatie met een goede performance en je hoeft niet te investeren in extra opslagruimte
Raadpleegfuncties worden gepresenteerd met enkel de actuele gegevens, waardoor de informatie overzichtelijker wordt en mutaties eenvoudig te raadplegen zijn.

De voordelen voor jou

  • Algehele verbetering van de performance en daarmee efficiency voordeel
  • Presentatie van (workflow)rapportages gaat sneller en overzichtelijker omdat operationele database is verkleind en vervuiling is gearchiveerd
  • De werkvoorraad voor workflow wordt sneller geopend omdat historische gegevens buiten beschouwing worden gelaten
  • Versnellen van back-ups en mandantkopieën omdat de database in grootte afneemt

Wil je meer weten?
Neem voor meer informatie of een offerte contact met me op.

 

Deel via:

‘Nieuwe ontwikkelingen? Die bedenk en maak je samen.’

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440