Direct naar de content
icon search white
CiVision Middelen

Quick Scan CiVision Middelen

Doelmatigheid (efficiency) is een steeds belangrijker wordend begrip binnen de lokale overheid. Dat blijkt ook uit de initiatieven die zijn genomen om de gemeentelijke overheid te stroomlijnen. Wij hebben daarom voor CiVision Middelen een Quick Scan ontwikkeld waarmee je snel en helder inzichtelijk krijgt wat je aan efficiency en kwaliteitswinst kunt behalen bij de uitvoering en het beheer van de financieel administratieve processen welke door CiVision worden ondersteund.

De Quick Scan is reeds een groot aantal keer met succes uitgevoerd, zowel bij kleinere als grotere gemeenten. Telkens blijkt dat de gemeente diverse dingen kan verbeteren. Bovendien raken medewerkers enthousiast om verder te groeien in en met CiVision Middelen. Dat resulteert in een betere bedrijfsvoering alsook tevredenheid en werkplezier bij de medewerkers.

De opgedane kennis en ervaring om bestaande middelen te optimaliseren delen wij graag met je
Zo investeer je in kwaliteit, tijdswinst en werkplezier. Wij lichten jouw financieel administratieve processen door en leggen de bevindingen en aanbevelingen vast in een rapport. Zo weet je precies welke kennis nog ontbreekt en wat nog meer mogelijkheden zijn met CiVision Middelen. Dit allemaal specifiek toegesneden op jouw gemeente, jouw situatie, jouw mensen en helder gerapporteerd. We komen via een gestructureerd plan van aanpak tot een optimaal gebruik van CiVision Middelen.

De voordelen voor jou
Het rapport is een weergave van jouw huidige systeem, functionaliteit en processen, hieruit kan worden herleid welke voor jou al bekende functionaliteiten op dit moment nog minimaal gebruikt worden, maar wel efficiënt zijn als dit gebruik intensiever wordt. Ook wordt toegelicht welke functies van CiVision Middelen voor jouw gemeente en situatie verder nog interessant zijn, om het maximale eruit te halen.

Deel via:

Meer lezen over de Quickscan CiVision Middelen?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

De volledige klantcase bekijken?

Download document (518KB)

‘Nieuwe ontwikkelingen? Die bedenk en maak je samen.’

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440