Direct naar de content
icon search white
CiVision Innen

Centraal debiteurenbeheer

Wordt er in jouw gemeente vanuit verschillende afdelingen gefactureerd en debiteurenbeheer uitgevoerd? En heb je daardoor geen goed overzicht over de vorderingen op uw debiteuren? Maak je wel eens mee dat een debiteur belt en in de ene applicatie alle open posten voldaan heeft, terwijl er in de andere applicatie een invordertraject loopt?

Als je jouw burgers écht goed wil bedienen is een centraal debiteurenbeheer noodzakelijk. Door alle debiteuren op één plek vast te leggen heb je altijd een overzicht van alle openstaande vorderingen per debiteur. Hierdoor kun je vervolgens ook integraal invorderen en jouw burger van één compleet antwoord voorzien op zijn of haar vragen. Dit is niet alleen efficiënter en effectiever, maar het is ook klantvriendelijker.

CiVision Innen biedt jou de oplossing om een succesvol debiteurenbeheer mogelijk te maken en bevat hiervoor alle functionaliteiten. Denk hierbij aan uitgebreid beheer van basisgegevens, facturatieprocessen, betalings- en ontvangstenverkeer, invordering en managementinformatie. De volledige integratie met CiVision Middelen zorgt er daarnaast voor dat er altijd een goede aansluiting is tussen jouw debiteurenadministratie en financiën.

Deel via:

Meer lezen over Debiteurenbeheer?

In de volledige klantcase gaan we in op het proces, de samenwerking en de oplossing.

‘Nieuwe ontwikkelingen? Die bedenk en maak je samen.’

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440