Direct naar de content
icon search white
Financiën & Services

CiVision Innen

Met CiVision Innen beschik je over een centraal debiteurenbeheer. Hierdoor is er integraal zicht op de debiteur, waardoor invordering en beheer efficiënter en minder foutgevoelig is.

Ook kunnen de facturen via centrale facturatie op één plaats gebeuren binnen de organisatie. Hierdoor worden de gegeneerde facturen direct bij de bijbehorende vordering vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat er altijd aansluiting is tussen de uitgaande factuurstroom en de te beheren vorderingen.

De vorderingen voor verrichte diensten of leveringen, bouwleges, precario, leerlingenvervoer, maar ook voor de eigen bijdrage in de zorg kunnen gestandaardiseerd worden vastgelegd in CiVision Innen
Een groot deel van de privaat (en publiek) rechtelijke vorderingen zullen dan per vorderingsgroep centraal beheerd worden.

CiVision Innen is een module met sterk verreikte functionaliteit op het gebied van invordering. Na facturatie in CiVision Innen stroomt de boeking van de vordering geheel geïntegreerd naar CiVision Middelen. Een volledig geautomatiseerde verwerking van ontvangsten vindt plaats via de dagafschriften van de bank en deze worden direct vereffend in de administratie.

CiVision Innen kent uitgebreide mogelijkheden voor betalingsregelingen en incasso’s schema’s
Ook kun je eenvoudig termijnen vaststellen op basis van een vast maandbedrag dan wel via een aantal termijnen. Tot slot vind je de gehele historie van jouw debiteur terug binnen onze baliefunctionaliteit.

Wil je meer weten?
Neem contact met me op voor een offerte of meer informatie.

Deel via:

‘Nieuwe ontwikkelingen? Die bedenk en maak je samen.’

Wilco Moen, Product Manager Financiën & Services
Wilco Moen

Ik help je graag verder

+31 6 2952 7440