Direct naar de content
icon search white
CiVision Samenlevingszaken

Werk & Inkomen

De participatiewet brengt veel uitdagingen met zich mee. Want als gemeente regel je niet alleen de administratie rondom uitkeringen, maar je bent ook verantwoordelijk voor het re-integratietraject. Daar ondersteunen wij je graag bij! Met onze module Werk & Inkomen. Daarmee beheer je alle processen in 1 efficiënt systeem. Zo houd jij het overzicht!

Je hebt het overzicht om de burger van dienst te zijn

Met de Module Werk & Inkomen houd je de regie over het re-integratietraject van een burger. Maar ook zorgt de module ervoor dat je uitkeringen automatisch juist betaalt. Je profiteert daarbij van de volgende voordelen:

Je bespaart tijd

De module Werk & Inkomen neemt je een hoop taken uit handen. Denk hierbij aan administratieve handelingen, zoals de betaling van uitkeringen. Hierdoor kun je efficiënt werken. En je houdt meer tijd over voor het begeleiden van burgers die zoeken naar werk.

Je hebt goed inzicht in het kostenplaatje

Bij ieder traject zie je wat er nog moet gebeuren en hoeveel dat kost. Daarnaast maak je snel een uitdraai van de instroom, uitstroom en afgeronde re-integratietrajecten.  

Je beheert het re-integratietraject efficiënt

De module Werk & Inkomen koppelt alle informatie over een burger aan elkaar. Zo heb je snel een totaalbeeld. En je kunt snel een effectief traject opzetten.

Deel via: