Direct naar de content
icon search white
CiVision Samenlevingszaken

Schuldhulpverlening

Iemand kan in de schulden raken om verschillende redenen. Bijvoorbeeld bij verlies van een baan, of door ziekte. Dat vraagt om een persoonlijk hulpplan. Wij helpen daar graag bij! Met iSamenleving Schuldkompas. Doordat informatie van verschillende beleidsvelden in 1 systeem staat, kun je gericht en snel hulp bieden. Daarmee richt je je op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur!

Met iSamenleving Schuldkompas geef je de beste schuldhulp!

iSamenleving Schuldkompas is het systeem waarmee je alle informatie rondom een schuld ziet en kunt gebruiken bij het hulptraject. Daarbij voldoe je altijd aan de WGS. En je profiteert van de volgende voordelen:

Je kunt altijd een plan op maat maken

iSamenleving Schuldkompas is gekoppeld aan informatie uit andere beleidsvelden. Heeft iemand bijvoorbeeld net zijn baan verloren? Dan zie je dat. Zo heb je een volledig beeld van de burger.

Je voorkomt dat schulden uit de hand lopen

In 3 tot 5 jaar kunnen schulden tot wel € 40.000,- oplopen. Dat voorkom je met iSamenleving Schuldkompas! Het systeem laat je meteen weten welke acties je moet ondernemen. Je bent dus in staat om snel in te grijpen, waardoor je de schulden beperkt.

Je werkt efficiënt

Niet alleen jijzelf, maar ook andere partijen zijn op de hoogte van de situatie. Zoals wijkteams en GGZ-instellingen. Zij zien alle belangrijke gegevens in het Schuldkompas. Als jij en de burger daar toestemming voor geven natuurlijk. Zo hoef je anderen niet steeds op de hoogte te brengen van de laatste gegevens.

Deel via: