Direct naar de content
icon search white
CiVision Samenlevingszaken

Onderwijs

Als gemeente ben jij er verantwoordelijk voor dat iedereen goed onderwijs krijgt. Daar ondersteunen leerplichtambtenaren en consulenten bij. Je wilt graag dat zij zo efficiënt mogelijk werken. De module Onderwijs van CiVision Samenlevingszaken helpt jou hierbij. Je ziet hier namelijk alle belangrijke informatie over een scholier op 1 plek. Wat zijn de voordelen?

Je krijgt grip op de situatie

Met de module Onderwijs volg je het leertraject van jongeren volledig. Je ziet snel of zij voldoen aan de leerplicht en RMC-wetgeving. 

Je hebt een volledig beeld van de situatie

Alle beschikbare informatie van jongeren is zichtbaar in CiVision Samenlevingszaken. Je hebt zo meer relevante informatie over jongeren die niet voldoen aan hun leerplicht. Bijvoorbeeld over hun schoolloopbaan. Deze informatie biedt jou hulp bij het opstellen van een goed hulpplan.

Je werkt efficiënt

De module Onderwijs is direct gekoppeld aan landelijke systemen. Bijvoorbeeld DUO en de GBA. Hierdoor voer je gegevens niet meer dubbel in. 

Je hebt geen omkijken meer naar leerlingenvervoer

Met de module Onderwijs automiseer je je processen rondom leerlingenvervoer. Je registreert alle aanvragen in de module. Heb je de aanvraag beoordeeld? Ook dit leg je vast. Het systeem handelt automatisch de betalingen af.

Deel via:

‘De juiste dienstverlening voor jouw burgers is belangrijker dan ooit. Ik daag je uit samen de beste oplossing te vinden!’

Ingmar Uijl, Business analist Wmo, Jeugd & Werk
PinkRoccade-_E1A0664 copy - Copy.png

Ik help je graag verder

+31(0)6 4609 1064