Direct naar de content
icon search white
CiVision Samenlevingszaken

Onderwijs

Een bruisende economie begint bij goed onderwijs. En als gemeente ben jij er verantwoordelijk voor dat iedereen goed onderwijs krijgt. Wij helpen je daarbij! Met de module Onderwijs voor CiVision Samenleving. Daarin staat alle belangrijke informatie over een scholier op 1 plek. Zo zorg jij ervoor dat je leerplichtambtenaren en consulenten efficiënt kunnen werken.

Je krijgt grip op de situatie met de module Onderwijs

Met de module onderwijs kun je het leertraject van jongeren volledig volgen. Je ziet snel of zij voldoen aan de leerplicht en RMC-wetgeving. 

Je hebt een volledig beeld van de situatie

In CiVision Samenleving is alle informatie van de jongeren gekoppeld in 1 overzichtelijk systeem. Je krijgt dus meer relevante informatie bij jongeren die niet voldoen aan hun leerplicht. Bijvoorbeeld over hun schoolloopbaan of hun verzuimmeldingen. Zo heb jij alle informatie die je nodig hebt om een goed hulpplan te bieden.

Je werkt efficiënt

De module Onderwijs is direct gekoppeld aan landelijke systemen. Bijvoorbeeld DUO en de GBA. Hierdoor hoef je gegevens nooit dubbel in te voeren. 

Je hebt geen omkijken meer naar leerlingenvervoer

Met de module Onderwijs automiseer je je processen rondom leerlingenvervoer. Je registreert alle aanvragen in de module. En heb je de aanvraag beoordeeld? Dan kun je ook dat vastleggen. Het systeem handelt automatisch de betalingen af.

Deel via: