Direct naar de content
icon search white
CiVision Samenlevingszaken

Jeugdzorg

De jeugdzorg is een veld vol met uitdagingen. Je regelt steeds meer zaken met minder budget en mensen. Dan wil je graag snel en overzichtelijk samenwerken met andere partijen. Met de module Jeugdzorg van CiVision Samenlevingszaken houd jij controle over je taken. Wat zijn de voordelen?

Je hebt een goed overzicht

Je regelt je werkzaamheden handig in 1 systeem. Je ziet alle belangrijke gegevens van een jongere in 1 overzicht. Je ziet zorgdeclaraties, een juridisch kader, wie de zorgaanbieders zijn en wat de historie is. 

Je werkt efficiënt samen met andere partijen

Met de module Jeugdzorg automatiseer je je administratie en communicatie. Het systeem stuurt automatisch declaraties. En je krijgt een bericht als en consulent begint met de behandeling.

Je maakt eenvoudig rapportages

Je houdt veel partijen op de hoogte van de cijfers en kosten rondom jeugdzorg. Zoals het bestuur of het Rijk. Deze module maakt automatisch overzichten van de meest actuele cijfers. Deze rapportages deel je gemakkelijk. 

Deel via:

‘De juiste dienstverlening voor jouw burgers is belangrijker dan ooit. Ik daag je uit samen de beste oplossing te vinden!’

Ingmar Uijl, Business analist Wmo, Jeugd & Werk
PinkRoccade-_E1A0664 copy - Copy.png

Ik help je graag verder

+31(0)6 4609 1064