Direct naar de content
icon search white
Samen Verder

Samen Verder dienstverleningspakket

Met het Samen Verder dienstverleningspakket krijg je concrete handvatten om alles uit iBurgerzaken te halen en jullie doelen te bereiken! Zie het als een optimalisatiereis door de wereld van iBurgerzaken. Vanuit onze ervaring bij ruim 160 gemeenten, weten we dat het live brengen van iBurgerzaken of één van onze modulen slechts het begin is. Daarom bieden we met Samen Verder een optimalisatietraject aan. Dit alles met de focus op het verbeteren van de dienstverlening en het nog efficiënter laten werken van de applicatiebeheerders en eindgebruikers. Daarmee bieden wij een versnelde aanpak om te komen tot blije medewerkers en blije burgers. Er is keuze uit 2 pakketten, beide gevuld met diverse dienstverleningsproducten zoals iService, Best practices, iRelease, VIPservice, iGroenPlus, iAcademy, iPerformance en iManagementdashboard. 

Samen Verder: een totaalpakket aan dienstverlening

Kritisch naar je eigen gemeentelijke processen kijken en deze optimaliseren: door de waan van de dag kom je hier niet altijd aan toe. Onder het motto “Samen verder” maken we in deze optimalisatiefase gebruik van ons uitgebreide service portfolio. Door het stellen van concrete (SMART) doelen, het blijven zetten van stappen en het meten van de resultaten worden de gestelde doelen bereikt. Hiervoor bieden we met Samen Verder een totaalpakket aan dienstverlening wat we specifiek afstemmen op jouw gemeente, met concreet en meetbaar resultaat! Samen gaan we die optimalisatiereis maken door de wereld van iBurgerzaken!

We starten het traject met een kick-off sessie

Tijdens een kick-off sessie bepalen we jullie concrete (SMART) doelen en hulpvragen. Daarin dagen we jullie uit om ten minste te gaan voor:
• Een gemiddeld selfservicepercentage van 70% m.b.t. de digitale processen
• 30% werkdrukvermindering door middel van procesoptimalisatie
• Het verhogen van het kennisniveau van medewerkers

Resultaten monitoren en bijsturen

Uiteraard monitoren we samen het resultaat van de uitgezette acties en de gezette stappen. Daarvoor gebruiken we het iManagementdashboard, dit kun je zelf direct benaderen via een snelkoppeling in iBurgerzaken. Het maakt gebruik van de proces-database van iBurgerzaken om met de meest actuele gegevens de verschillende grafische overzichten te produceren. De gegevens zijn te exporteren als data naar Excel, of als plaatje om te gebruiken in een document of presentatie. De consultant kan je helpen met het vertalen van de data en kan daarbij detailinformatie aanvullen. Zo bepalen we middels de beschikbare data de juiste, onderbouwde, vervolgstappen om de doelen te behalen. 

Keuze uit pakket 1 of 2

Elk vertrekpunt behoeft unieke dienstverlening. Daarom bieden we een totaalpakket aan dienstverlening, in de vorm van 2 pakketten, passend bij jouw situatie en toe te spitsen op jouw kennisvragen. Hieronder zie je welke producten er binnen welk pakket vallen. Welk pakket je ook kiest; met Samen Verder worden de gestelde doelen van jouw gemeente bereikt. En bij een aantrekkelijk pakket, hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke pakketprijs. 

Samen Verder pakket def.png

Neem gerust contact op

Voor meer informatie of vragen over Samen Verder neem je contact op met je Accountmanager.

Arjen Eerbeek | Arjen.Eerbeek@PinkRoccade.nl | +31 (0)6 1303 6778
Irma Kadiric | Irma.Kadiric@PinkRoccade.nl | +31 (0)6 5534 2362
Mark Gout | Mark.Gout@PinkRoccade.nl | +31 (0)6 2501 7995
Jesse Holterman | Jesse.Holterman@PinkRoccade.nl | +31 (0)6 4670 6754

Deel via:

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke van der Gouw, Productmanager Dienstverlening
Femke Rhouat.png