Direct naar de content
icon search white
iService

Documentcreatie

Standaard documentcreatie is voor gemeenten cruciaal. Door deze processen goed te organiseren wordt een goede en snelle communicatie met burgers en bedrijven mogelijk.

Ontwerp, productie en distributie

Als gemeente wil je dat alle documenten voldoen aan de wettelijke eisen en standaarden, met de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken waar nodig of gewenst. Door de afdeling Burgerzaken worden gemiddeld zo’n 100.000 verschillende documenten per jaar gegenereerd die worden afgegeven aan burgers en bedrijven. Hier liggen vaak meer dan 100 sjablonen aan ten grondslag die worden beheerd door de gemeente. Een perfecte brief lijkt een vanzelfsprekendheid. Echter, fouten in correspondentie worden direct opgemerkt. Zo’n situatie wil je uiteraard voorkomen! Hier ligt een belangrijke taak voor de gemeente.

Voor het beheren van je documentsjablonen kun je gebruik maken van iDocumentcreatie. Daarnaast bieden wij ook de koppeling aan met onze partnerproducten (Kofax en Smart Documents). We geven adviezen om het documentenbeheer te verbeteren als de noodzaak vanuit de interviews blijkt.

We betrekken bij dit onderdeel de expert op het gebied van tekst data integratie en/of de functioneel applicatiebeheerder.

Deel via: