Direct naar de content
icon search white
Samen Verder

iRelease

Herken jij dat ook? Er komt een nieuwe iBurgerzaken release uit. Je wilt er mee aan de slag, maar ziet er de tijd niet voor door de drukte en het feit dat je zelf vaak ook nog meerdere rollen vervult binnen de burgerzaken afdeling. Sonja van den Bosch, consultant bij PinkRoccade Publiekszaken zat ooit op jouw stoel en bedacht daarom iRelease! Met iRelease doorloop je samen met onze consultant de nieuwste iBurgerzaken release en voer je wijzigingen direct door in jouw iBurgerzaken omgeving. iRelease maakt onderdeel uit van het Samen Verder dienstverleningspakket. 

Wat is iRelease?

Je neemt samen met een consultant van Publiekszaken -online- in 2 uur tijd uitgebreid de nieuwe iBurgerzaken release door. We starten met welke wezenlijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten de nieuwe release met zich meebrengt. Daarna ondersteunen we je direct met de werkzaamheden. Acties voer je onder begeleiding van onze consultant namelijk direct door binnen jouw eigen iBurgerzaken systeem. Je volgt de sessie met maximaal 3 andere gemeenten met bijkomend voordeel: je leert ook weer van anderen. 

De voordelen van iRelease op een rij

  • Verhogen kennisniveau;
  • iBurgerzaken release is direct op de juiste manier verwerkt in jouw systeem;
  • Volledige ontzorging onder begeleiding; stel direct je vragen. 

Verschil tussen iRelease en een release webinar

Zoals je weet organiseren wij regelmatig gratis iBurgerzaken release webinars. Deze blijven wij organiseren, naast de iRelease sessies. Het verschil tussen een release webinar een een iRelease sessie? Met iRelease ga je direct de wijzigingen onder begeleiding van een consultant doorvoeren op je eigen systeem. Het is een extra ondersteuning rondom de release, vooral geschikt voor medewerkers die vaak meerdere rollen tegelijk vervullen. Een release webinar is kort maar krachtig en neemt je mee in de belangrijkste veranderingen. Daarna is het aan jou om wijzigingen tijdig door te voeren om het optimale uit iBurgerzaken te halen.

Doelgroep

Applicatiebeheerders en (beleids)medewerkers van de burgerzakenafdeling.

Schrijf je hier in voor een iRelease sessie in 2022

Kort na de verschijning van een nieuwe iBurgerzaken release plannen wij op meerdere dagen iRelease sessies in. Je kiest dan voor een ochtend- of middagsessie. 

Het resultaat na het volgen van een iRelease sessie

Aan het eind van de online iRelease sessie ben je helemaal op de hoogte van de belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten binnen iBurgerzaken. Ook zijn de nodige acties direct doorgevoerd binnen jouw iBurgerzaken omgeving. Jij en je collega's profiteren daarna direct: je haalt hiermee het optimale uit iBurgerzaken.

Houd rekening met deze voorwaarden

De iRelease sessies zijn inbegrepen wanneer jouw gemeente gebruik maakt van het Samen Verder dienstverleningspakket. Geen Samen Verder pakket afgenomen? Dan kost één online iRelease sessie € 250,- excl. btw per gemeente. Je mag alleen naar de sessie komen of één collega meenemen. We hosten de sessies online via Teams. Kan je na inschrijving toch niet deelnemen? Dan horen we dat graag uiterlijk 24 uur van te voren via: info.prlg@pinkroccade.nl 

Neem gerust contact op

Heb je vragen over iRelease? Mail dan naar info.prlg@PinkRoccade.nl

Deel via:

‘Samen kom je verder door processen te optimaliseren.’

Sonja van den Bosch, Consultant
PR_211105_2929_AS - Copy.png (1)