Direct naar de content
icon search white
Samen Verder

iManagementdashboard

In iManagementdashboard staan verschillende overzichten met actuele gegevens over: selfservicepercentages; werkvoorraad per medewerker/proces; doorlooptijd en verbetering. De data kan vervolgens vertaald worden naar juiste, onderbouwde vervolgstappen om gestelde doelen binnen het Samen Verder traject te bereiken. iManagementdashboard maakt onderdeel uit van het Samen Verder dienstverleningspakket. 

Wat is iManagementdashboard?

iManagementdashboard is een real time dashboard met daarin proces- en voortgangsinformatie voor medewerkers en management. Het is direct te benaderen via een snelkoppeling in IBurgerzaken. Het maakt gebruik van de proces-database van iBurgerzaken om met de meest actuele gegevens de verschillende grafische overzichten te produceren. De gegevens zijn te exporteren als data naar Excel of als plaatje om te gebruiken in een document of presentatie.

Toegevoegde waarde binnen Samen Verder traject

De consultant helpt je met het vertalen van de data en kan daarbij detailinformatie aanvullen. Zo bepalen we middels de beschikbare data de juiste, onderbouwde, vervolgstappen om de doelen te behalen.  

De voordelen op een rijtje

  • Toetsen of beleid en specifieke acties het gewenste resultaat hebben
  • Inzicht in selfservicepercentages, werkvoorraad, doorlooptijd en verbetering
  • Gegevens exporteren om te verwerken in documenten/presentaties
Deel via:

‘Mijn doel is om in verbinding met klanten en relaties écht bij te kunnen dragen aan (proces)verbetering en innovatie.’

Femke van der Gouw, Productmanager Dienstverlening
Femke Rhouat.png