Direct naar de content
icon search white
Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA)

HBA - het product

Een betrouwbare overheid betekent zo min mogelijk fouten maken in de dienstverlening. Het snel en makkelijk raadplegen van kennisbanken is daarvoor essentieel. Met de geïntegreerde koppeling tussen het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) en iBurgerzaken bereik je de vakinhoudelijke ondersteuning met één klik.

Alle praktijkgerichte informatie binnen één muisklik

Het Handboek Burgerzaken Amsterdam (HBA) staat bekend om haar vakinhoudelijke ondersteuning aan de afdelingen Burgerzaken. Binnen en ver buiten Amsterdam. Dit handboek is door het Adviesbureau Burgerzaken van Basisinformatie in nauwe samenwerking met de gebruikers gemaakt. Een vakkundige redactie zorgt ervoor dat de inhoud actueel blijft. Hierdoor beschik je als gebruiker altijd online over de laatste vakinhoudelijke informatie over een breed spectrum van Burgerzaken.

Dankzij de geïntegreerde koppeling met iBurgerzaken raadpleeg je binnenkort bij de behandeling van een aangifte in iBurgerzaken eenvoudig relevante onderwerpen uit het HBA. Je wordt direct doorverwezen naar het relevante proces en je hoeft niet langer zelf te zoeken in de kennisbank. Door deze unieke combinatie kun je jouw dienstverlening dus nog efficiënter inrichten.

201810 Mock-up-HBA.jpg
Deel via:

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Manager Development
Sanne van der Zanden (2019)