Direct naar de content
icon search white
Burgerzaken

Security

Beveiliging en privacy is hot. Datalekken, goede virussoftware en voorkomen cyberaanval bezorgen veel ICT-deskundigen slapeloze nachten. Er komt meer en meer (Europese) wetgeving en de vragen naar goede oplossingen nemen met de dag toe... Het is daarom tijd om een doordacht antwoord te hebben op deze vragen en met oplossingen te komen die jullie hierbij helpen.

De iSecure lijn omvat diverse producten en diensten. Hierbij een opsomming van de meest gevraagde oplossingen. 

iSecure VPN

Dit is een extra beveiliging op jouw netwerk. Vaak is de basis GemNet en dit is een extra beveiligingslaag op GemNet of Internet. Nu al maken 10-tallen gemeenten gebruik van deze extra beveiligingsvoorziening. Er is ook een VPN+ aanbieding waardoor er een failover oplossing is als jouw netwerk uitvalt.

iSecure DigiNetwerk

Eindelijk is er een keuze voor andere aanbieders van beveiligde overheidsnetwerken. We bieden de aansluiting aan op Diginetwerk. Deze combinatie met VPN biedt extra alternatieven die nog beter beveiligd zijn. En dat tegen lagere kosten.

iSecure End2End

Hierbij vindt monitoring plaats van jouw omgeving. We meten de snelheden en controleren de geldigheid van de certificaten etc.

iSecure Continuïteit

Mocht jouw gemeente niet meer bereikbaar zijn door welke dan reden ook. Denk aan brand, geen netwerk meer etc. Dan biedt iSecure Continuïteit de service om direct met een aantal gebruikers over te schakelen naar een alternatieve omgeving. Dus continuïteit bij een calamiteit.

iSecure Guardium

Mocht je een datalek hebben of beter nog een datalek voorkomen, dan kan iSecure Guardium een oplossing zijn. Alles wordt bijgehouden: wie wat raadpleegt. En vreemd gedrag wordt direct gesignaleerd.

iSecure Useraudits

Wie heeft waar toegang toe? Hoeveel users heb je nog openstaan van medewerkers die er niet meer zijn? Vragen die we met deze audit voor je inzichtelijk maken en oplossen.

iSecure ISAE3402 audit verslag

De basis voor de GDPR Europese wetgeving die gaat komen. 2x per jaar worden we hierop geaudit. Voor jou een zekerheid dat we de processen goed op orde hebben.

 

Deel via:

‘Mijn doel: 10 miljoen blije burgers én 250 tevreden gemeenten.’

Mat Keijers, Productmanager Burgerzaken
Mat Keijers

Ik help je graag verder

+31 (0)6 2952 7442