Direct naar de content
icon search white
Burgerzakenrapporten/-overzichten

iDashboard - portfolio en leverdata

Met iRapportage krijgt iBurgerzaken 50 specifieke burgerzakenrapporten/-overzichten erbij.

iRapportage

Met iRapportage krijgt iBurgerzaken 50 specifieke burgerzakenrapporten/-overzichten erbij. Naast iRapportage komen de volgende producten/diensten komen beschikbaar:

iRapportage-portfolio.png

iRapportage Database         

Is er binnengemeentelijk een standaardtool voor overzichten, zoals Cognos of JasperReports? Dan kan de database onder iRapportage worden gebruikt als bron. iRapportage Database bevat gegevens uit de BRP, en in een later stadium ook de procesgegevens uit iBurgerzaken. Bij iRapportage Database zit ook een beschrijving van de gegevens (Data Dictionary).

iRapportage Tools    

Zijn de 50 standaard rapporten te weinig en/of zijn andere bronnen gewenst? Met iRapportage Tools CIR/COO is het mogelijk om bestaande rapporten aan te passen, nieuwe rapporten samen te stellen en zelf nieuwe bronbestanden toe te voegen.

iRapportage Strippenkaart

De strippenkaart iRapportage biedt uitkomst als de 50 standaard rapporten te weinig is en het aan tijd of behoefte ontbreekt om zelf rapporten te wijzigen of aan te maken. De strippenkaart bevat een x-aantal dagen en kan flexibel worden ingezet op het moment dat er behoefte is aan een wijziging van een bestaand of nieuw rapport.

Deel via:

‘(i)Burgerzaken klaar voor de toekomst. Daar gaan we samen voor!’

Frank van Baren, Product Owner / Business Analist
Frank van Baren (zij)

Ik help je graag verder

+31 (0)6 4609 1015